Aj zo škaredého káčatka sa dá spraviť nádherná labuť... :)

V minulom článku zameranom na detailing som vysvetlil, čo to vlastne je. Dnes tu máme malé pokračovanie, konkrétne 3 videá, na ktorých pekne vidno rozdiel medzi škaredým káčatkom a krásnou labuťou.

1. Detailing Subaru Forester

V prvom videu je staršie Subaru Forester, ktoré má naváľané viac než 300 000 km. Je to veľa, či málo? Jednoznačne dosť, ale i auto s takým nájazdom a vekom môže stále vyzerať skvelo a hlavne dokáže stále skvelo slúžiť. Aby auto vyzeralo po estetickej stránke dobre, stačí sa mu venovať raz za čas, ale poriadne. A presne to spravili chalani, ktorí sa venujú detailingu. Dopriali mu to, po čom mnoho áut túži. Výsledok rozhodne stojí zato.

2. Detailing BMW 325e E30

BMW 3 E30 je auto, za ktorým sa mnohí stále otočíme. Dokonca aj keď je v zlom stave a v dnešnej dobe už v hocakej motorizácii. Obrázok videa trochu zavádza, ale výsledok stojí za to. Čas a námaha sa v tomto prípade tiež určite vyplatili.

3. Detailing Mercedes W126

Už si ani nepamätám, kedy som na cestách videl nejakú krásnu W126 registrovanú na slovenských značkách... A dokonca už ani nástupcu W140. Pozrite si video, kde je W126 tak krásna, ako asi nikdy predtým. :)

Možno si mnohí z vás povedia, že takáto starostlivosť je prehnaná. Ja si myslím pravý opak. Krásne naleštené auto dokáže nakŕmiť oči a je takmer jedno, o aké auto ide. Ale dajte si pozor pri kúpe jazdeného auta. Takto naleštené auto môže zanechať dobrý prvý dojem, ale skutočný technický stav auta môže byť žalostný. Nie je všetko zlato, čo sa blyští...