Na trhu pôsobí úspešne od roku 2003. Má za sebou mnoho spokojných zákazníkov. Spočiatku sa špecializovali najmä na autofólie a okenné fólie  renomovanej americkej značky SunTek a od roku 2013 majú vlastnú privátnu  značku WinFol. Neskôr ponuku rozšírili o fólie na auto, carbon fólie a car wrapp. Od roku 2007 je firma Autofólie ZUZI s.r.o. výhradným dovozcom výrobkov značky SunTek z USA. Sú to slnečné fólie pre najnáročnejších zákazníkov so 7 až 10 ročnou zárukou. Naša spoločnosť má za sebou veľké zákazky s lepením exteriérových fólií ( aj cez 1700 m2 ) množstvo firiem a rodinných domov. Máme najširšiu ponuku exteriérových a okenných fólií v celej SR.  O našich prácach svedčí aj cez 6000 fotiek z našich realizácií ktoré prevádzame po celom Slovensku, ale aj v zahraničí. Nájdete nás aj na Facebooku.

Každá solídna firma, ktorá ponúka montáž fólií na auto, by mala: *  povedať vám značku fólií ktorú používa a aká je záruka na fóliu       ktorú vám firma ponúka, *  vysvetliť spôsob inštalácie, *  preukázať sa osvedčením o vyškolení na montáže, *  poskytnúť certifikát, akceptovaný kontrolami nie len v SR, ale aj     v zahraničí.
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 18 obrázkov
Osvedčenia Autofólie ZUZI s.r.o. tlačia na ceninový papier, ktorý má množstvo ochranných znakov, viditeľných pri UV svetle a aj voľným okom. Osvedčenie je písané v dvoch jazykoch - v Slovenskom a v Nemeckom. To znamená, že s fóliou nebudete mať žiadny problém v celej EU.
autofolie zuzi trencin

Aplikujeme ochranné fólie Carshield - číra polyuretánová fólia na jednotlivé časti automobilov, ale aj celé autá. Autofólie ZUZI majú za sebou veľké množstvo takto nalepených áut čo nás radí medzi najskúsenejšie spoločnosti v obore.  

Z viacerých obrázkov v galérii môžete vidieť, že fólie na autá (či už okná, alebo karosérie) aplikujú odborne a precízne. To vidno najmä na tvarovo zložitých detailoch ako sú kľučky dverí, alebo športovo tvarované nárazníky. V rámci zvyšovania spokojnosti a komfortu zákazníkom prišla firma Autofólie ZUZI s.r.o. s inovátívnym nápadom 24 hodinového servisu alebo so službou Exclusive.

Služba Exclusive - aplikácia fólií od večera do rána

Nemáte po celý deň čas a auto potrebujete neustále? V Autofólie ZUZI s.r.o. tomu rozumejú a preto svoje služby prispôsobili aj časovo veľmi zaneprázdneným klientom. Auto priveziete v čase medzi 16 až 20 hodinou. Zavezú vás domov a ráno budete mať auto aj fóliami k dispozícii!  Ráno Vás znova vlastným autom privezú prebrať si svojho fešáka. Neuveriteľné je, že za túto službu sa nič nepripláca! Je však potrebné individuálne si dohodnúť  termín lepenia vopred. Počas celej doby je Vaše auto monitorované priemyselnou kamerou a areál firmy poistený v spol. Allianz na sumu 33 000 eur aj pre prípad škody spôsobenej pri výkone práce. Váš spánok bude určite kľudnejší.

Ako jediná spoločnosť sme vedeli nainštalovať autofólie SunTek zákazníkovi zo Švajčiarska, ktorý už bol v troch firmách po celom Slovensku a vždy sa im fólie nepodarilo spraviť. Toto nás nesmierne teší a svedčí o profesionalite a zručnosti našich montážnikov ktorí sa neustále zdokonaľujú a absolvujú najmodernejšie školenia v rámci celého sortimentu okenných fólií. 

Voľte kvalitu - fólie chcete pekné dlhú dobu

Autofólie ZUZI s.r.o. jednoznačne odporúča kvalitu a značkového výrobcu. Zvoľte radšej fólie, ktoré nie sú farebným polyestrom, ale sú vyrábané metódou nanášania kovov do polyestru (tzv. sputtering). Takto sa dá dosiahnuť maximálne rovnomerné pokrytie kovom a teda najlepší vzhľad funkčnosti a trvanlivosti fólie. Pri sputteringu je do fólie na auto vstreľovaný vzácny kov, ktorý vytvára farebný tón a ovplyvňuje parametre fólie na auto. Kov je odolný proti starnutiu a vplyvom slnečného žiarenia, preto zaručuje najdlhšiu možnú životnosť fólie na auto. Dôležitá je tiež kvalita lepidla a vrstvy proti poškrabaniu.

Lacné fólie na auto sú síce finančne o niečo menej náročné, ale ich protislnečné účinky a ochrana pred UV sú v porovnaní s najmodernejšími fóliami na auto minimálne. Tieto fólie na auto rýchlo strácajú svoju pôvodnú farbu, blednú, fialovejú poprípade sa začnú tvoriť bublinky alebo popraskajú. Preto kupovať lacné fólie na auto predávané na čerpacích staniciach, alebo v hypermarketoch nedoporučujeme.