Hyundai umožní na autosalóne aj testovacie jazdy typov i20, i20 Active, i30 a i40, Tucson, Santa Fe a Grand Santa Fe.
Hyundai IONIQ

Hyundai IONIQ

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov

Slovenská premiéra Hyundai IONIQ

Najväčším lákadlom bude pre mnohých Hyundai IONIQ. O elektrifikáciu áut sa zaujíma stále viac a viac ľudí. Kórejci dokázali prispôsobiť jednu karosériu na 3 typy elektrifikovaného pohonu. IONIQ bude k dispozícii s plne elektrickým pohonom, s pohonom plug-in hybrid alebo s hybridným pohonom. Ako prvá príde do predaja verzia IONIQ Hybrid s benzínovým štvorvalcom 1.6 GDi. Priemerná normovaná spotreba je len 3,4 l/100 km. Prví zákazníci na Slovensku ho dostanú v priebehu septembra.

Hyundai Grand Santa Fe

Modernizovaný Hyundai Grand Santa Fe bude mať v Bratislave európsku premiéru

Európska premiéra modernizovaného Hyundai Grand Santa Fe

Facelift Grand Santa Fe prináša jemné zmeny zovňajšku a v útrobách sa skrývajú moderné bezpečnostné a komfortné prvky. Dizajnéri pridali typickú šesťuholníkovú masku, nové disky kolies a podobne. Z bezpečnostných systémov nechýba autonómne brzdenie (AEB), kamery okolo vozidla, detekcia mŕtveho uhla, pokročilý adaptívny tempomat a automatické diaľkové svetlá. Auto predstavuje vrchol ponuky spomedzi SUV značky Hyundai.


Hyundai umožní na autosalóne aj testovacie jazdy typov i20, i20 Active, i30 a i40, Tucson, Santa Fe a Grand Santa Fe. Autosalón sa koná od 19. do 24. apríla 2016 a stánok Hyundai sa nachádza v hale B2.