Divízia SVO Jaguar Land Rover príjme 250 nových zamestnancov.

Jaguar Land Rover investoval do novej centrály približne 40 miliónov dolárov. Z tejto čiastky iba 10 miliónov dolárov išlo do divízie JLR Classic a približne 26 miliónov dolárov si uchmatli v divízii SVO. V súčasnosti SVO Performance zamestnáva 1000 zamestnancov, okrem iného i špičkových dizajnérov a inžinierov.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov

John Edwards, hlavný manažér SVO, sa k novému podnikateľskému návrhu vyjadril veľmi pozitívne a presvedčivo. To isté smerovalo i k tímu ľudí, ktorí sa na tomto projekte podieľajú. „Tím, ktorý sme u nás zostavili, je nesmierne energický, nadšený pre nové návrhy, s dobrým podnikateľským duchom. To je hlavný dôvod, prečo sa nám na trhu za tak krátky čas darí. Teraz sme dostali nové zariadenia a technológie v novom centre, ktoré spĺňa najprísnejšie emisné limity, aby sme mohli prinášať želania našich najnáročnejších zákazníkov po celom svete. Som nesmierne rád a teším sa, že čoskoro sa náš tím rozšíri o ďalších kvalitných a kvalifikovaných ľudí."   

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov

Každý rok nový model?

John Edwards taktiež predstavil svoj cieľ do roku 2020, kedy chce každý rok predstaviť aspoň jeden nový automobil, vytvorený v novom centre Oxford Road v Coventry. Toto centrum bude zahŕňať služby, kde si zákazník povie, čo od vozidlá očakáva, a to bude následne konzultované s odborníkmi v danej oblasti. Na záver dodal: „V tomto centre budú vyrábané len autá, ktoré môžeme považovať za špičku medzi produktami Jaguar Land Rover.“

JLR Classic si nájde nový domov v priebehu tohto roka, kde bude pokračovať v obnove modelových radov. V tomto novom centre zákazník tiež nájde „podnikovú predajňu“ a servis, ktorý bude zabezpečovať i dodanie náhradných dielov.

Zdroj: JLR