Kart 1 Arena a Alpské F1 Monaco

Aj v Alpách sa môžu jazdiť motokárové preteky

No adrenalínový šport sa tentokrát nekonal na zjazdovkách, ale priamo v centre. Ischgl sa už po desiatykrát premenil na Alpské Monaco. Organizátor eventu Art of Cart a jeho početný tím potrebujú celý týždeň na výstavbu trate, tribún, terás, obrazoviek, boxov. V princípe kompletné vybavenie musí byť dodatočne postavené, takže prívlastok Alpské Monaco, resp. F1 v Miniformáte je absolútne na mieste a takpovediac soľou a korením tohto exkluzívneho podujatia. Nádherná horská scenéria, zasnežené vrchy, padajúce vodopády robia toto miesto gýčovým a fantastickým zároveň. Jazdiť motokárou v centre Ischgl vedľa exkluzívnych hotelov a terasách reštaurácií je už samo o sebe zážitok.

Predikát "Limited Without Limits"

Na vlne jedinečnosti a exkluzívneho zážitku je postavene aj štartovné. Za pyšných 13 000 € na tím je garantované všetko, čomu sa ľudský organizmus nedokáže ubrániť a odolať. Emócie, endorfíny, nadšenie a to počas celých troch dní. Všade prítomný faktor F1 Monaco, zmes športu, biznisu, prominencie, médií, TV kamier a pekných žien. Noblesné večerné akcie, gastronómia a veľmi, prízvukujem, veľmi bohatý večerný život.

Kart 1 Arena a Alpské F1 Monaco

Alpy sa na chvíľu premenili na Monaco

Event - Ischgl Art of Cart naše očakávania nielen naplnil, ale doslova prekonal. Stretli sme veľa ľudí, pre ktorých je Kart 1 Arena už známy pojem. Spoznali sme však veľa nových ľudí, ktorí obohatili naše vnímanie v téme event motoršport. Naším cieľom ostáva aj naďalej rozširovať kontakty, adekvátne prezentovať a upevňovať meno Kart 1 Areny.

Kart 1 Arena a Alpské F1 Monaco

Mike Krasňanský a Adam Hedera

Adam Hedera & Mike Krasnansky Kart 1 Arena

„Len ten, kto niečo zažil má o čom rozprávať“