Kart1 Arena má novú appku, už ste ju vyskúšali?

Kart1 Arena prichádza s appkou pre iOS a Android

Kart1 Arena prichádza s novou appkou pre iOS a Android, umožní vám sledovať vaše jazdy, porovnávať sa s kamarátmi, či top jazdcami, alebo sledovať live timing zo zaujímavých podujatí, ako sú napríklad preteky IIKC.

Aplikáciou mieria do radov členov Kart1 Arena, stačí len naskenovať QR kód z členskej karty a začať používať. Appka ponúka veľmi zaujímavé možnosti, okrem noviniek tu nájdete aj zoznam svojich jázd, kde si môžete pozrieť, aké časy ste zajazdili, ako išli vaši kamaráti, prezrieť štatistiku jazdy, alebo porovnať si výkony. Nové jazdy si do appky pridáte buď synchronizáciou so serverom (tým, že potiahnete prstom po displeji smerom dole) alebo naskenovaním QR kódu z výsledkovej listiny. Ďalšou super vecou je rebríček TOP 100 pretekárov v smere i protismere, tam si môžete porovnať svoju rýchlosť s najlepšími jazdcami v Kart1 Arene. Appka ponúka aj live timing pre špeciálne preteky, takže priamo v mobile uvidíte, ako sa darí vašim favoritom napríklad na IIKC.

Ak ešte nie ste členom Kart1 Arena a chceli by ste si novú aplikáciu vyskúšať, stačí sa zaregistrovať na jednom z terminálov v hale a členskú kartičku dostanete hneď na to. Navyše všetci členovia majú každú desiatu jazdu zadarmo. Appka dáva členstvu ďalší rozmer a môže vám pomôcť zlepšiť sa, či porovnávať sa s kamarátmi alebo top jazdcami. My sme Kart One Arena aplikáciu už vyskúšali, neváhajte a pridajte sa!