Soul „SX“ sa od ostatných verzií odlišuje aj predným nárazníkom, mriežkou, 18“ diskami, dvojitou koncovkou výfuku a špeciálne stvárneným interiérom.

Facelift prináša nový tvar predného aj zadného nárazníka, novú masku chladiča a iné disky kolies. Objavili sa nové svetlomety HID s LED denným svietením. V ponuke pribudli aj dve nové farby: modrá Mysterious a hnedá Russet. Strecha a spätné zrkadlá môžu byť v bielej farbe. Interiér dostal nové čalúnenie, ktoré je buď jednofarebné alebo dvojfarebné.

Kia Soul Facelift 2017

Modernizovaná Kia Soul prináša okrem drobných zmien v dizajne aj novú verziu SX s výkonom 204 koní

S modernizáciou prišiel aj nový motor

Modernizácia neprináša len zmenu vzhľadu, ale aj nový motor 1,6 T-GDI. Ten ponúka výkon 150 kW (204 koní). Dostane ho verzia „SX“ a pôjde tak o najrýchlejší Soul. Maximálna rýchlosť bude 200 km/h a zrýchlenie na stovku zaberie 7,8 sekundy. Výkon putuje výhradne na prednú nápravu cez 7-stupňovú dvoj-spojkovú prevodovku (7DCT). Priemerná spotreba podľa cyklu NEDC je 6,9 l/100 km.

Kia Soul Facelift 2017

Interiér dostal nové čalúnenie, ktoré je buď jednofarebné alebo dvojfarebné  

Kia Soul „SX“ sa od ostatných verzií odlišuje aj predným nárazníkom, mriežkou, 18“ diskami, dvojitou koncovkou výfuku a špeciálne stvárneným interiérom. Za príplatok sú dokonca väčšie brzdové kotúče s priemerom 320 mm. Kabína zase dostala kožené čalúnenie s oranžovým prešívaním.


Modernizovaný Soul dostal aj asistent jazdy, ktorý monitoruje priestor mŕtveho uhlu. V interiéri nájdeme aj multimediálny systém s displejom 5“, 7“ alebo 8“ (podľa výbavy). Spárovanie telefónov je možné cez Apple CarPlay a Android Auto.