Výsledkom je 440 koní a 600 Nm. S týmto výkonom dokáže na stovku akcelerovať za 4,4 sekundy, čo je o 0,4 sekundy rýchlejšie ako „obyčajné“ Turbo.
Porsche Macan Turbo Performance Package

Balík Performance zvýši výkon 3,6 litrového motora V6 o 30 kW (40 koní) a 50 Nm.

Performance balík znamená +40 k 50 Nm

Performance paket zvýši výkon turbomotora o 30 kW (40 koní) a 50 Nm. Výsledkom je 440 koní a 600 Nm. S týmto výkonom dokáže na stovku akcelerovať za 4,4 sekundy, čo je o 0,4 sekundy rýchlejšie ako „obyčajné“ Turbo. Maximálna rýchlosť je 272 km/h (zlepšenie o 6km/h). Štandardom je 7-stupňová skriňa PDK. Podľa metodiky NEDC sa spotreba pohybuje v rozmedzí 9,4 – 9,7 l/100 km. Reálne čísla budú o niečo vyššie.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 6 obrázkov
Porsche Macan Turbo Performance Package

Interiér dostal okrem čiernej koži aj alcantaru a karbón.

Vylepšenie v rámci balíčku Performance sa netýkajú len motora. Porsche prináša novo vyvinutý a účinnejší brzdový systém. Predné kotúče majú až priemer 390 mm. Zmien sa dočkal aj podvozok, ktorý je znížený o 15 mm. Štandardom je navyše aktívne športové šasi, balíček Sport Chrono a športový výfuk. Za príplatok je k dispozícii aj vzduchové odpruženie.


Samozrejme, Porsche myslelo aj na tých zákazníkov, ktorí chcú auto vizuálne odlíšiť. K dispozícii je balíček Turbo Exterior. Ten obsahuje 21“ disky v dizajne 911 Turbo. Automatické LED svetlomety PDLS Plus a pár detailov v čiernej farbe. K dispozícii je aj Turbo Interior Package, v ktorom dopĺňa čiernu kožu Alcantara a karbón.


Slovenská cena ešte nie je zverejnená, ale na domácom trhu stojí Macan Turbo s Performance balíčkom od 91 143 €.

Zdroj: tlačová správa