BUDE MAŤ PEUGEOT 508 TECHNOLÓGIU Z OPLU INSIGNIA?
  • Áno ( 43% )

     

  • Nie ( 58% )

     

Odpovedalo 40 ľudí  

Predné partie sú zamaskované na spôsob ľadviniek od BMW. Nenechajte sa zmiasť. Peugeot pred časom predstavil dizajn, ktorý lahodí bežnej verejnosti. Po nedávnej modernizácii modelu 308 2. generácie a po typoch 3008/5008 prichádza rad aj na zástupcu strednej triedy. Navyše na týchto zamaskovaných fotkách silueta pôsobí skôr ako štvordverové coupé. Povedal by som, že línie tohto sedanu sú veľmi podobné štvordverovému konceptu Exalt.

Zatiaľ môžeme povedať, že zástupca D-segmentu bude využívať platformu EMP2, ktorá je prispôsobená aj na využitie plug-in hybrid technológie. Podľa hlavných predstaviteľov spoločnosti PSA Carlosa Tavaresa by mala táto novinka priniesť všetky dostupné technológie, ktoré by mali byť len na krok k plne autonómnemu autu. Dúfam, že tento model neskončí iba pri dvoch bežných karosárskych verziách, čiže sedan a kombi, ale konečne ponúknu aj športovo strihnuté coupé.

Novinka to bude mať v segmente ohromne ťažké. Pokoriť treba nemeckú konkurenciu počnúc Passatom, novým Oplom Insignia, ale aj Škodu Superb. Som zvedavý, či Citroen nakoniec úplne opustí D-segment, ako už bolo niekoľkokrát avizované, alebo pripravia plnohodnotného nástupcu už nevyrábanej C5ky.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 6 obrázkov

Zdroj: CarsCoops