Nová šéfka chce v Top Geare reformu a Evansovi povedala, že sám musí urobiť veľké zmeny ak chce zotrvať v programe. Pokiaľ to nebude akceptovať, tak by mal odísť.

23. séria Top Gearu netrhá práve rekordy sledovanosti. Oproti predchádzajúcej sérii padli čísla približne na polovicu. Bolo jasné, že diváci neprijmú zmenu na moderátorských postoch pozitívne, ale najviac negatívnych komentárov vzbudzuje práve Evans. Nová šéfka chce v Top Geare reformu a Evansovi povedala, že sám musí urobiť veľké zmeny ak chce zotrvať v programe. Pokiaľ to nebude akceptovať, tak by mal odísť.

Konflikt aj medzi Evansom a LeBlancom

Na Chrisa Evansa sa sťažoval aj Matt LeBlanc, kvôli jeho posadnutosti kontrolou. Údajne dokonca medzi dvojicou nastala roztržka. Jej výsledkom je ultimátum od LeBlacna pre vedenie BBC! buď odíde zo šou Evans alebo on. Podľa najnovších správ je pravdepodobnejšie, že odíde Evans (teda pokiaľ výrazne neupraví svoje správanie).

„Matt je známejší a u divákov populárnejší, takže Chris sa posadí na zadné sedadlo,“ hovorí zdroj z BBC. Tiež naznačuje, že ostatní vystupujúci dostanú významnejšie role a bude ich vidieť častejšie.


Zdroj: carscoops