Nič podobné na Slovensku doposiaľ v podaní Jaguaru nebolo. No ak to kedy dávalo zmysel, je to práve tento rok, keďže už nejaký čas vieme, že koncern Jaguar-LandRover začne ešte túto jeseň obďaleč Nitry stavať fabriku. Je na mieste, aby Slováci lepšie spoznali značku a autá, ktoré nikdy nikde na svete nepatrili medzi ľudové a rozšírené povozy. Aj keď Jaguar bez debaty patrí medzi prémiové značky a na trhu bojuje s Audi, BMW, Mercedesom a Lexusom, svojou exkluzivitou, špecifickou aurou a faktom, že ho naozaj nemá každý, stále patrí medzi autá, za ktorými sa oplatí otočiť, alebo sa pri nich pristaviť. A práve tú príležitosť máte prakticky do konca septembra. Bezplatná výstava I love Jaguar  - the art of performance v OC Central trvá do 25. septembra.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 30 obrázkov

Ak patríte medzi tie najmladšie ročníky, alebo youngtimery, či oldtimery vás nefascinujú, Jaguar má pre ďalší tromf. Popri desiatke historických áut, ktoré mapujú takmer 80 ročnú históriu, tu nájdete aj kompletnú súčasnú ponuku značky. A to znamená tie najnovšie typy ako ozaj skvelý stredne veľký športový sedan XE, veľmi vydarený veľký športový sedan XF alebo luxusnú limuzínu XJ. Tieto elegantné a švihácke 4-dverové 4-miestne autá dopĺňa prvé SUV výrobcu F-Pace, od ktorého si JLR naozaj veľa sľubuje a nechýba ani ohromne krásny a mimoriadne vydarený superšport F-type.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 9 obrázkov

24. septembra zbierku 15-tich doplní mimoriadna špecialitka

Návštevníci pri exkluzívnej slovenskej premiére modelu Jaguar F-TYPE project 7 zataja dych. Vyrobili prísne obmedzenú edíciu 250 kusov. Po slovenských cestách nejazdí jediný. Tento exkluzívny model bude vystavený jediný deň a to 24. septembra. V plnej kráse je tu aj najslávnejší model E-TYPE, ktorý je považovaný za najkrajšie auto na svete.

Počas výstavy sa môžu návštevníci zapojiť do súťaže o skvelé ceny, ako Jaguar na týždeň, víkend či na jeden deň, šperky v hodnote 1.500 eur a ďalšie hodnotné ceny. Detailné informácie o súťaži nájdete na www.central.sk.

2016 Jaguar v OC Central Bratislava

Skutoční fanúšikovia značky a jej súčasných modelov do OC Central prídu práve tento víkend. V sobotu 17. 09. poobede totiž môžu zažiť jazdu v ultra rýchlom Jaguar F-TYPE, vyhliadkové jazdy v limuzínach Jaguar XJ, XE a XF či testovacie jazdy na historicky prvom SUV Jaguar F-PACE. V nedeľu 18. 09. je zas na programe niečo pre historikov. Počas obeda sa totiž koná program Jaguar Heritage, ktorý obsahuje príjazd ďalších historických Jaguarov a následne o 14 spanilú jazdu Bratislavou. Skrátka výstava Jaguaru stojí za to.

Špeciálny JAGUAR F-TYPE PROJECT 7 je na programe v predposledný deň akcie 24.09. od 14 do 18h. 


Zdroj: www.topautobratislava.sk