1. Rolls vo farbe žuvačky

Rolls Royce si môžete objednať v akejkoľvek farbe. No unikátny bol zákazník, ktorý si objednal exteriér v červenej a interiér vo farbe ružovej žuvačky! Ako vzor si priniesol tričko v tejto farbe.

2. 45 kilogramov laku na karosérii

Jediní roboti, ktorí sú v továrni Rolls Roycu, sú tí, ktorí lakujú. Po nanesení niekoľkých vrstiev auto dokončí ešte skupina špecialistov. Celý proces trvá 7 dní. Každá karoséria oťažie o hmotnosť krásne štíhlej modelky... :)

3. Hviezdna obloha je v kurze

Na pohľad sa to môže zdať ako nezmysel, no príplatková výbava Starlight Headliner je najpopulárnejšia vec z katalógu Bespoke. Veď kto by nechcel mať počas jazdy nad hlavou hviezdnu oblohu bez ohľadu na počasie a aj so zavretou strechou?

21 ročný Londýnčan je už "starý" klient. Oproti chlapčekovi z Taiwanu určite. Ten mal len 12 rokov, keď prevzal nový Phantom.

4. Zvuk lepší ako v opere

Audio systém je samostatná kategória. Jeho vyladenie je tak presné a citlivé, že človek, ktorý má na starosť interiér, musí konzultovať každú zmenu s človekom, ktorý ma na starosť audio systém.

5. Zbohatlíci?

Väčšina ľudí si ako prvé auto predstaví Škodu Fabiu. Vo vyšších pomeroch to je celkom iné. Najmladší zákazník, ktorý môže sám šoférovať auto, bol Londýnčan. Nešetril a kúpil edíciu Rolls Royce Inspired by Film, ktorá je iba jedna na svete. No on je už starý oproti mladému z Taiwanu. Ten mal iba 12 rokov, keď si prevzal svoj nový Phantom.

6. Bezpečnosť pre Sošku

Každý už videl ako sa soška Spirit of Ecstasy schová pri parkovaní. No tento proces je veľmi zložitý. Mechanizmus sa skladá zo 24 častí, ktoré sa starajú jej elegantne zmiznutie.

7.Musí dozrieť ako víno

Pred tým ako auto uvidí zákazník musí prejsť dôkladnou kontrolou, ktorá trvá až 5 hodín. Platí, že na dobré sa dlho čaká.

8. Pre celú rodinu?

Bežné je, že klient kupuje jeden nový Rolls Royce. No istý zákazník objednal rovno tri nové modely Dawn! Keď na to má, prečo nie?

9. Prevziatie je ako svadba

Za cenu auta dostanete aj náležite prevzatie. Je to skôr svadba s vaším novým Rollsom a ešte k tomu ma svoj unikátny darček.