Rolls-Royce 103EX

Pri štúdii 103EX sa dizajnéri naozaj odviazali

Galéria

Galéria: 3 obrázkov
Zvonku zaujmú 28“ disky, ktoré poskladali z 65 kusov hliníka. Polovica z nich je zakrytá. Dôvodom však nie je aerodynamika, ale celkový vzhľad auta, ktorý má pripomínať katamarán.

V kabíne Rolls-Royce Vision Next 100 nie je žiadny volant a ani nič podobné. Dokonca tu nenájdete ani klasické sedadlá, ale gauč pre dvoch ľudí. Pod čelným sklom je veľká širokouhlá OLED obrazovka, nad ňou sú klasické ručičkové hodiny. Jednoducho interiér vyzerá ako luxusná obývačka.
 

Rolls-Royce 103EX

V interiéri to vyzerá ako v obývačke

Galéria

Galéria: 3 obrázkov

Až 28-palcové disky!

Zvonku zaujmú 28“ disky, ktoré poskladali z 65 kusov hliníka. Polovica z nich je zakrytá. Dôvodom však nie je aerodynamika, ale celkový vzhľad auta, ktorý má pripomínať katamarán. Dvere sú len z ľavej strany a spolu s nimi sa otvára aj sklenená strecha, pre príjemné nastupovanie. Auto dokonca po otvorení premieta na podlahu červenú farbu, ktorá má simulovať koberec.


Pod kapotou nie je motor V12, ale elektrická pohonná jednotka. Aj Rolls-Royce do budúcnosti so spaľovacími motormi jednoducho nepočíta. Za predným kolesom je teda namiesto motora batožinový priestor.


Zdroj: carscoops

Galéria

Galéria: 9 obrázkov