Slovakia Ring čaká premiéra pretekov ťahačov, na trati nebude chýbať ani český tím Buggyra.

ETRC začne už tento víkend 13. a 14. mája 2017 na rakúskom okruhu Red Bull Ring. Okrem toho zavíta aj na také miesta ako Nürburgring, Hungaroring, Misano, Most, alebo Le Mans. Slovakia Ring sa teda ocitol vo výnimočnej spoločnosti slávnych okruhov.

Slovakia Ring sa teší na preteky ťahačov

Preteky ťahačov prídu na Slovakia Ring v polovici júla

Diváci sa majú na čo tešiť, pretože ETRC 2017 sľubuje jeden z najnapínavejších ročníkov pretekov ťahačov. Za volantom trucku uvidia napríklad dvojnásobného Majstra Európy, maďarského pretekára Norberta Kissa. Predpokladáme, že o víťazstvá sa pobijú piati či šiesti jazdci. Medzi nimi aj pretekári českého tímu Buggyra, Adam Lacko a navrátilec do série ťahačov, David Vršecký. Silným súperom pre nich bude aj aktuálny Majster Európy, Nemec Jochen Hahn na Ivecu.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov

Atmosféru pretekov spríjemní najväčší slovenský zraz kamiónov Truck Arena. Vstupenky na preteky ťahačov FIA ETRC si môžete kúpiť on-line na stránke www.slovakiaring.sk, ceny sa pohybujú od 7 € na deň pre prírodné tribúny D, E a F, 15 € na deň pre montovanú tribúnu B a 30 € na deň pre hlavnú tribúnu A. Na tribúnu B si môžete kúpiť aj víkendový lístok za 26 €.

Zdroj: tlačová správa