„AMG Driving Performance centrum je odpoveďou na rastúci dopyt po modeloch Mercedes-AMG aj na Slovensku. Kým vlani sme ich dodali 120, za prvé štyri mesiace tohto roku už vyše päťdesiat. Nové špecializované stredisko je pripravené na profesionálnej úrovni uspokojiť každého záujemcu o modely Mercedes-AMG, ktorých v ňom bude najviac sústredených tiež na predvádzanie,“ pochválil sa vedúci predaja osobných vozidiel Mercedes-Benz Slovakia Róbert Hatala.

„Chceme poskytovať najmä individuálne, na mieru šité, podľa potrieb a záujmov našich zákazníkov orientované riešenia a pomáhať pri tom i ostatným obchodno-servisným strediskám na Slovensku, ktoré majú modely Mercedes-AMG naďalej v ponuke,“ dopĺňa vedúci AMG Driving Performance centra Tomáš Hanúsek. 

Slovensko má AMG Driving Performance centrum. Je v Lamači

V AMG Driving centre môžete vidieť aj takéto skvosty

AMG Driving Performance centrum využíva najširšiu paletu predvádzacích a vystavených modelov. Uskutočňuje poradenstvo pri výbere z celého sortimentu áut a to nielen pri nákupe, ale aj pri správe a opätovnom zhodnotení vozidla v rámci odpredaja. Pre klientov zabezpečuje tiež individuálne poistné podmienky. Vykonáva, alebo koordinuje prestavby so subdodávateľskými firmami. Poskytuje služby aj v rámci individuálnej servisnej starostlivosti o vozidlá. Dodáva náhradné vozidlá, či koordinuje výmenu a uskladnenie pneumatík.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 12 obrázkov

zdroj: tlačová správa