Plochy výstavného areálu výstaviska Agrokomplex dovoľujú pripraviť pre návštevníkov aj taký sprievodný program, akým je SLALOMSHOW, ktorý je novinkou na tohtoročnom Autosalóne v Nitre. Pokračujú aj v osvedčených projektoch z roku 2015 - Fórum subdodávateľov PSA. Podujatie organizuje Francúzsko-slovenská obchodná komora a Zväz automobilového priemyslu SR. Výstavisko pod Zoborom sa tak stane svedkom ozaj výnimočných udalostí, ktoré vystihujú dôležitosť výstavy Autosalón -  Autoshow 2016 Nitra z hľadiska pozitívneho vplyvu na slovenský automobilový trh. Všetkých návštevníkov čakajú hodnotné zážitky v podobe odborného sprievodného programu v pavilóne K. Priestor dostanú vážne témy na konferenciách FLEET DAY, spojených s testovacími jazdami a TRUCK & BUSINESS DAY a konferencia s názvom Technológie pre kontroly a servis moderných automobilov. Návštevníci počas sprievodných akcií dostanú aj množstvo užitočných rád vhodné nie len začiatočníkom za volantom.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 6 obrázkov

Po úspechu v roku 2015 sezónu nadšencov jedinečných áut uzatvorí Tuning show v pavilóne M4. Diváci si užijú nádherne upravené autá v rôznych štýloch. Celkovo budú mať návštevníci možnosť vidieť viac ako sto áut. Tuning show bude mať aj ďalší bohatý sprievodný program.


Neodmysliteľná MOTOTV show návštevníkom zaručí vzrušenie, rýchlosť a obratnosť stuntových motoriek. Predvádzať sa bude absolútna špička slovenského kaskadérskeho jazdenia, konkrétne Tomáš Tóth, Zdenko Rybár a Jani Izak. Slovenskú premiéru si odjazdí aj famózny stunt rider Gunter Schachermayr a predvedie unikátnu Vespa show, v ktorej je zároveň aj majstrom sveta. Jazdiť sa bude aj trial, mototrial, BMX či drift. V rámci MOTOTV show budú prebiehať aj autogramiády jazdcov a kaskadérov. Návštevníci budú môcť získať limitovaný počet plagátov určený špeciálne na danú akciu. Pohľady určite pritiahne jediný kus Škody Superb na Slovensku potiahnutý chameleónovou fóliou. Každý deň budú prebiehať súťaže o hodnotné ceny. 


Sprievodného programu bude dostatok pre každú vekovú kategóriu. Autosalón – Autoshow Nitra 2016 je podujatie, ktoré sa dá navštíviť s celou rodinou a nik neostane sklamaný. Hlavná výhra v podobe osobného auta Hyundai i20 je ozaj atraktívna Najbližší Autosalón – Autoshow Nitra, môže opäť posunúť úroveň aj kvalitu podujatia, čím dá jeseni pod Zoborom atmosféru motorizmu.