Škola bezpečnej jazdy

Ako správne reagovať v extrémnych šoférskych situáciách? Škola šmyku a kurzy bezpečnej jazdy vás naučia, ako ovládať vozidlo na klzkých plochách a pomôžu osvojiť si návyky potrebné v iných krízových situáciách. Kurzy pre začiatočníkov i aktívnych vodičov sú k dispozícii v Prešove, Trenčíne alebo v rakúskom Pachfurthe. Kurzy prebiehajú celoročne, nezávisle od počasia. Štandardný kurz je jednodenný a ideálne je, ak ho absolvujete na svojom vlastnom vozidle.

Nadupaná jazda v Lamborghini

Ktorý chlap by si nechcel vyskúšať jazdu v nadupanom športiaku? Pre všetkých fanúšikov rýchlej jazdy máme v ponuke perfektnú jazdu v Lamborghini! Vyberte si Lamborghini Gallardo alebo novší typ Lamborghini Huracán. Po príchode na okruh absolvujete krátku inštruktáž, a potom si už naplno môžete vychutnávať super rýchlosť až 325 km/h. Z nuly na stovku zrýchlite za menej ako 4 sekundy! Zážitok je možné absolvovať od apríla do októbra v Bratislave alebo Plaveckom Štvrtku a je vhodný pre mužov i ženy od 18 rokov s platným vodičským preukazom skupiny B.

Divoká jazda na Ferrari

Ďalší nadupaný a zároveň elegantný športiak - Ferrari F430. Pre mnohých z nás je práve jazda na Ferrari symbolom rýchlej jazdy a adrenalínového automobilového zážitku. Veď kto by netúžil aspoň raz previezť sa na červenom superaute s čiernym koňom na kapote? Na Ferrari môžete dosiahnuť rýchlosť až 315 km/h a z nuly na stovku zrýchlite za 4 sekundy. Zážitok na vás čaká opäť v Bratislave alebo Plaveckom Štvrtku a absolvovať ho môžete od apríla do októbra, ak máte aspoň 18 rokov a platný vodičský preukaz skupiny B.

Adrenalínová jazda na štvorkolke

Čo takto vyskúšať si niečo špeciálne - adrenalínovú jazdu ako na motorke, ale stabilnú ako v aute? Vyskúšajte jazdu na štvorkolke! Dobrodružná jazda v teréne, zdolávanie náročných prekážok a hukot motora - to bude ten pravý adrenalín! Jazdu na štvorkolke môžete absolvovať od marca do októbra v Bratislave alebo v Trenčíne. Darček je vhodný pre mužov aj ženy, deti do 15 rokov môžu absolvovať zážitok iba so súhlasom a v sprievode zákonného zástupcu. Vodičský preukaz nie je nutný.

Offroad jazda Touaregom

Chcete si vyskúšať šoférovať naozaj poriadne auto? Potom je offroad jazda Touaregom pre vás ako stvorená! Adrenalínový zážitok zaručený - budete jazdiť po adrenalínovej offroadovej dráhe, prekonávať množstvo náročných prekážok a skúšať, kam až siahajú možnosti tohto perfektného terénneho auta. Čakajú vás prekážky ako schody, riečne koryto, cesta plná kmeňov, piesočná púšť či dokonca rampa so 70% stúpaním a 80% klesaním! Zážitok môžete absolvovať od apríla do októbra ako vodič alebo spolujazdec. Každopádne si odnesiete nezabudnuteľný zážitok!

Jazda obrneným transportérom

Viezli ste už niekedy v 14-tonovom obrnenom transportéri? Preneste sa aspoň na chvíľu do histórie a užite si jazdu na tanku BVP! Skúsený inštruktor vám pomôže prekonať náročné prekážky cez les, potoky a po blate. Budete prekonávať prekážky s výškou až 0,7 metra a šírky priekopu až 2,5 metrov. Zážitok je určený pre mužov, ženy aj deti od 10 rokov v sprievode zákonného zástupcu a môžete ho absolvovať v Námestove od mája do októbra. 

Tak, už stačí len objednať zážitok, zošliapnuť plynový pedál a hor sa na životnú jazdu s Adrop.sk!