Kart 1 Arena Racing predstavuje trojicu jazdcov na rok 2017

Tímea Glossová s Mazdou MX-5 Cup

Druhá okruhová sezóna čaká motokárovú odchovankyňu Kart1 Areny, Tímeu Glossovú, ktorá bude štartovať vo veľmi silne obsadenom MX-5 Cupe. Tímea sa počas minulého roka veľmi zlepšila a v druhej polovici sezóny vybojovala niekoľko pekných výsledkov. Na tvrdú prácu spred roka nadviaže aj v sezóne 2017. Talentovanú pretekárku v ružovo-čiernej Mazda MX-5 Cup uvidíme aj na štarte Veľkej Ceny Slovenska.

Kart 1 Arena Racing predstavuje trojicu jazdcov na rok 2017

Veronika Vanyová a Lotus Elise

Veronika Vanyová vyhrala v minulej sezóne trofej pre najlepšiu ženu Slovenského Okruhového Pohára. Tento rok sa bude snažiť vybojovať túto trofej znova a k nej pridať aj pódiové umiestnenia i víťazstvá v SOP. Veronikiným cieľom je dostať sa na špičku vo FIA CEZ a MSR, kde by v kategórii D4-1600 chcela skočiť v Top 3.

Kart 1 Arena Racing predstavuje trojicu jazdcov na rok 2017

Ivan Lexa

Ivan Lexa vstúpil do okruhového pretekania ako veľká voda. Hneď v prvej sezóne sa za volantom Lotusu Elise stal Majstrom Slovenska i zóny Strednej Európy v kategórii D4-1600. Tieto úspechy sa pokúsi obhájiť aj v sezóne 2017. Ivan bude okrem FIA CEZ a MSR štartovať v Slovenskom Okruhovom Pohári. Zároveň sa chce posunúť ďalej, preto plánuje testovať aj pretekárske autá iných kategórií.

Všetkým trom držíme palce a budeme ich zápolenie priebežne sledovať. Môžete ich sledovať i vy na Facebooku Kart1 Arena Racing a na Instagrame kart1arenaracing.