Priaznivci motoristického športu, športovej jazdy, ale aj bežní vodiči môžu jazdiť ešte istejšie - OMV prináša sériu videí, ktorá učí lepšie ovládať vozidlo. Znalosti a postrehy série MaxxSport totiž využijú nielen na okruhu, ale vďaka nim aj pre bezpečnejšiu jazdu v bežnej premávke.

„Palivá OMV MaxxMotion Performance Fuels prinášajú zvýšený výkon, no vodiči musia svoje auto vedieť skrotiť. Aj preto sme pre nich pripravili skvelú pomôcku. Skúsený motoristický novinár a inštruktor Maroš Čabák ich prevedie dôležitými šoférskymi zručnosťami, ktoré by mali ovládať nielen na pretekárskom okruhu, ale aj pri každodennej premávke,“ hovorí Michaela Kuzminová, Marketing Manager, OMV Slovensko.

Videá zo série si možno pozrieť na YouTube kanáli TopSpeed.sk. Inštruktora Maroša Čabáka nimi sprevádzali priaznivci OMV, ktorí sa  počas leta zapojili do facebookovej súťaže. Naživo na okruhu SlovakiaRing postupne prešli základmi bezpečnosti, hľadaním ideálnej stopy, školou správneho brzdenia či zachovania chladnej hlavy a rozvahy.

Ako jazdiť na okruhu - BEZPEČNOSŤ

Ako jazdiť na okruhu - IDEÁLNA STOPA

Ako jazdiť na okruhu - BRZDENIE

Ako jazdiť na okruhu - CHLADNÁ HLAVA

Do série videí ešte pribudne inštruktážne video s pretekárom Ivanom Jakešom, ktorý divákom predvedie, ako jazdiť za zimných podmienok či v terénnych podmienkach.

OMV Slovensko v spolupráci s pretekárskym okruhom SLOVAKIA RING organizuje viacero podujatí, zameraných na zvýšenie bezpečnosti na cestách. Okrem tipov a trikov pre bezpečnú jazdu pravidelne prináša napríklad súťaž o kurz bezpečnej jazdy, ktorá prebieha začiatkom zimnej sezóny na Facebook stránke OMV.