Toyota Corolla TREK je výsledkom spolupráce automobilky Toyota a spoločnosti Trek Bicycle. V rámci tejto partnerskej spolupráce sa stretávajú dve značky, ktoré vyznávajú podobné environmentálne hodnoty a ponúkajú doplnkové riešenia mobility. Pohon oboch náprav nečakajte, s ním má Toyota v ponuke viaceré typy. No tiež to nie je len o zodvihnutom podvozku. Na pohyb mimo ciest je pripravená viacerými detailami. Má napríklad bočné panely v spodnej časti karosérie, ochranné kryty podvozka vpredu aj vzadu a pre optické odlíšenie aj mriežku chladiča s dizajnom včelích plástov, špeciálne 17" zliatinové disky kolies s brúseným povrchom, zatmavené zadné okná, hmlové svetlá a bi-LED svetlomety.

Uprostred júna dostaneme tento model na redakčný test, pozrieme sa na ňu pre vás podrobnejšie.

V ponuke len ako kombi, to dá rozum

Corolla TREK je v ponuke len ako kombi (s označením Touring Sports), ktoré zodpovedá outdoorovému charakteru tohto vozidla. K dispozícii je hybridný pohon s objemom 1,8 litra, resp. 2,0 litra s autonómnym dobíjaním.

Corolla TREK prichádza s bohatou základnou výbavou, napríklad so 7" farebným TFT displejom na paneli prístrojov alebo s najnovšou verziou bezpečnostného paketu Toyota Safety Sense. Jeho súčasťou je prednárazový bezpečnostný systém (PCS) s rozpoznávaním cyklistov vo dne, resp., chodcov vo dne aj po zotmení, adaptívny tempomat s funkciou Stop & Go s automatickým zastavovaním a rozbiehaním, asistent pre udržanie v jazdnom pruhu, rozpoznávanie dopravných značiek a inteligentné prepínanie diaľkových svetiel.

Na Slovensku je Toyota Corolla Trek v predaji od apríla 2020 s cenou od 25 640 €.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 6 obrázkov