Požičať si vozidlo nie je v dnešnej dobe ničím výnimočným. Vo svete existuje niekoľko špecializovaných firiem, ktoré v tejto oblasti úspešne podnikajú. Automobilky však majú tiež vlastné vozidlá, ktoré sú určené na prenájom. Pre ich ľahšie objednanie by mali byť k dispozícii na najvyťaženejších miestach, cez ktoré prejde denne najviac ľudí.

Zákazníci si môžu cez mobilnú aplikáciu objednať model už vopred, napríklad pred príletom do Mníchova.

Audi tak začalo požičiavať zánovné autá v Nemecku. Služba funguje už vyše roka v americkom San Franciscu. Prvým odberným miestom na požičanie vozidla však nie je Ingolstadt, ale medzinárodné letisko v Mníchove. K dispozícii je flotila prémiových vozidiel, najčastejšie s tými výkonnejšími motormi a bohatšou príplatkovou výbavou.

K dispozícii budú aj RS modely.

Zákazníci si tak môžu cez mobilnú aplikáciu objednať model už vopred, napríklad pred príletom do Mníchova. Minimálna dĺžka prenájmu je 1 hodina. Obdobné inovácie môžeme očakávať tiež v ďalších európskych metropolách. Americkí zákazníci totiž už vyše roka „ospevujú“ túto službu v San Franciscu, Audi tak bude, samozrejme, pokračovať v jej rozširovaní aj do iných miest.