Pre účastníkov sa brány piešťanského letiska otvárajú 10. júna o 12:00 hod. Majitelia platných vodičských preukazov si môžu počas voľných šprintov vyskúšať šprintérsku trať a výkonnosť svojich áut a svoje šoférske schopnosti.

Večerný festivalový program bude opäť plný zvučných mien hip-hopovej scény. Chýbať nebude KONTRAFAKT, MOMO, ČISTYCHOV, L.U.Z.A., IGOR KMEŤO ml., SHOMI, STRAPO, TAFROB, ALESS, semifinále a finále RESTART FREESTYLE BATTLE a EDM scénu zastúpia známi DJ’s z IN DA CLUB STAGE. Sexy finalistky Miss Carat Tuning zabojujú o prestížny titul najkrajšej reprezentantky motošportu na Slovensku. A celou párty Vás budú sprevádzať hviezdy rádia EUROPA 2.

XIII. Car At tuning Party Piestany

Sobotný deň bude patriť predovšetkým fanúšikom motorizmu. Priamo na zraze prebehne niekoľko pretekov a zaujímavých súťaží. Medzi najväčšie atrakcie patrí určite šampionát driférov a šprintérov. Akčné preteky a exhibície tých najlepších z radov profesionálov sú zážitkom, ktorý sa oplatí vidieť na vlastné oči. Pre tých, ktorí preferujú audio tuning, je pripravená súťaž dB Drag, v ktorej sa meria hlasitosť stereo systémov v autách. Kategória Tuning Battle patrí k najatraktívnejším súťažiam na CaTP, kde uvidíte tie najvytunovanejšie, najextravagantnejšie a najzaujímavejšie autá. O skvelú šou sa postarajú stuntrideri z MOTOTV SHOW, ktorí predvedú dychberúce akrobacie na motorkách. Súčasťou CAR AT TUNING PARTY XIII bude aj prehliadka a súťaž historických automobilov FIVA WORLD RALLY SLOVAKIA s legendárnym pretekárom, 15-násobným majstrom sveta, Giacomom Agostinim.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 9 obrázkov

Párty pokračuje aj v sobotu! Oslávime úspechy pretekárov a súťažiacich tým  najfantastickejším žúrom! A v noci sa pripravte na nočné drifty! Najkrajšie autá, exkluzívne moto-vychytávky, absolútny tuning a extravagantné modely áut. K tomu krásne hostesky a množstvo sprievodných atrakcií, ktoré pre Vás organizátori pripravujú. Toto všetko a ešte oveľa viac na akcii roka!!! Tento rok končí CaTP až v nedeľu...vidíme sa…

www.carattuningparty.sk

Lístky v sieti predpredaj.sk

Normálny vstup: 18,- Eur
ZŤP: 9 ,- 
ZŤPS: 18,-
VIP: 100,-

Na mieste – 10. Jún – 12. Jún 2016
Normálny vstup: 20,- Eur
ZŤP: 10 ,- 
ZŤPS: 20,-
VIP: 100,-

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 6 obrázkov