Aj keď to znie mätúco, BMW 6 Gran Turismo je tretím variantom novej generácie 5ky G30. Po sedane a kombi príde na trh aj verzia, ktorá kombinuje proporcie kupé-sedan. Na predaj bude len so 4-valcovým motorom, čo je pre "rad 6" prvýkrát historicky. Od začiatku predaja bude k dispozícii aj M Performance, ktorý môže viac odlíši vašu 6 GT od bežných modelov.

V možnostiach M Performance bude k dispozícii aj výfukový systém pre verzie 630i a 640i. Výkon, žiaľ, vôbec neovplyvní.

Diely z príslušenstva M Performance bude možné objednať od začiatku predaja, teda od novembra tohto roka. Ak sa však tešíte aj na zvýšenie výkonu niektorej pohonnej jednotky, budete sklamaní. M Performance pre 6 GT to zatiaľ neponúkne.

Karbónové doplnky má snáď už každé BMW.

A čo teda bude k dispozícii? V prvom prípade to bude výfukový systém pre zážihové verzie 630i a 640i. Tlmič je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a v závislosti od typu motora bude vyhotovený s kruhovými alebo lichobežníkovými vyústeniami. Kruhové koncovky budú mať logo M a lichobežníkové nápis M Performance.

Červeno lakované strmene miesto modrých

Ďalej budú k dispozícii nové kolesá s priemerom 21 palcov. Sú to kované disky v dvojfarebnom vyhotovení. Brzdový systém môžete vylepšiť o 4-piestikové predné strmene s dierovanými kotúčmi. Voči M brzdám majú brzdiče červené lakovanie.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov

Dizajnová predná čierna maska ponúkne osobitý vzhľad, ktorý bude výrazný obzvlášť na bledých farbách. Vonkajšie zrkadlá sú k dispozícii s krytmi z uhlíkových vlákien.

Kované disky ponúknu dvojfarebné lakovanie.

V interiéri budete môcť dokúpiť športový M volant s poťahom v Alcantare v miestach, v ktorých volant držíte. Vrchná aj spodná časť bude v koži Nappa. Na úrovni 12 hodín bude červený pás. Páči sa vám niektorý z pripravovaných produktov?