Nebudú chýbať ani motorky

Štvrté tohtoročné podujatie slovenského šprintérskeho kalendára pod názvom Automax Power fest je zároveň majstrovským kolom seriálu južných susedov, čo je garanciou účasti veľkého počtu extrémnych drag mašín a poriadneho "zemetrasenia" pri zahrievaní pneumatík pred štartmi. Extrémne benzínožrúty doplnia najrýchlejšie dízláky strednej Európy, upravené streetové rýchliky s pohonom 4x4, luxusné superšporty, aj brutálne motocykle s výkonmi cez 300 koní.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 6 obrázkov

Z Boľkoviec si okrem zážitkov a pekných trofejí jazdci odnesú aj darček navyše, každý z ocenených totiž získa aj poukážku na nové prémiové palivo MaxxMotion 100 plus, ktoré už po prvom natankovaní zlepší akceleráciu o 14% oproti použitiu bežného paliva. Samozrejmosťou je aj vyšší výkon a predĺžená životnosť motora vďaka odstráneniu usadenín z valcov.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 12 obrázkov

Preteky na 1/8 míle prerušia iba exhibície profesionálnych motocyklových akrobatov "SPECIAL BROTHERS crew" z Českej republiky, ktorí v tandemovej show predvedú umenie jazdy na drift bikoch aj štvorkolkách. Popri celodennom reve nadupaných motorov si v zóne show&shine prídu na svoje i priaznivci stylingových úprav, konať sa tu bude totiž 3. kolo seriálu milovníkov jedinečných áut - Car Fans Cup, ktorý ponúka majiteľom jedinečných áut bezplatnú registráciu.

Vo vyhradenej zóne sa usporiada moderované predstavenie štvorkolesových skvostov, fotenie s modelkami, Car Limbo aj meranie a súťaž akustického tlaku, takže sú očakávaní aj majitelia zabedňovaných kufrov s obrovskými basákmi...

2. júl a Boľkovce budú opäť o upravených, super výkonných, až na zem položených aj hlasitých autách, super rýchlych motocykloch a krásnych dievčatách...

info: www.zrychlenie.sk