Čistenie interiéru auta parou

Para sa pri sanácii interiérov, odstraňovaní pachov, plesní, baktérií a roztočov, ktoré sú škodlivé pre zdravie výborne uplatnila. S pomocou parného čističa jednoducho a rýchlo vyčistíte škvrny zo sedadiel a čalúnenia. Dokonca aj tie od rúžov, rozliatych nápojov a jedla. Parné čističe likvidujú zápach zo škvŕn po zvieratách či z fajčenia, vyčistia aj ťažko umývateľné prístrojové dosky, vetracie otvory, popolníky a opierky. Výborne sa hodia aj na sklá, na ktorých nezanechajú žiadne šmuhy.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 6 obrázkov

Čistenie karosérie auta parou

Čistenie exteriéru auta parným čističom je plné výhod. Para vstupuje do pórov laku, odstraňuje zvyšky vosku a špiny a laku vracia pôvodný lesk. Hlboko čistí ráfiky, čo tradičnými spôsobmi nikdy nedosiahnete. Veľkou výhodou je, že parné čistenie je ekonomické, pretože používa veľmi málo vody a žiadne čistiace prostriedky či chémiu. Využijete ho pri odstraňovaní nálepiek či nápisov na sklách a zrkadlách, navyše bez šmúh. Hodí sa aj na vyčistenie motorov a klimatizácií, odstráni vosk, decht a ďalšie zmesi z chrómu, lisovaných dielov a nárazníkov.

Ohľaduplné k životnému prostrediu

Parné čističe sú ohľaduplné k životnému prostrediu, jednoducho sa používajú, sú úsporné – na čistenie potrebujete o 40 % menej práce. Vysoká teplota suchej pary (180 °C) zničí baktérie na čistenom povrchu, ten je okamžite suchý a použiteľný. Šetria nielen náš čas, ale aj peniaze.

Baktérie nemajú šancu!

S pravidelným používaním chemického čistenia, sa v priebehu času baktérie a vírusy stávajú rezistentné na pôsobenie chemických produktov. V priebehu času je preto potrebné zvýšiť množstvo čistiacich a dezinfekčných prostriedkov pre udržovanie požadovaných hygienických výsledkov.

Vyčistiť auto parou môžete vďaka značke Čisté Fáro v Bratislave - Petržalke na Bratskej 3 pri Petržalskej tržnici.