Množstvo svetových hviezd motoršportu 

Honda Racing Thanks Day je veľmi unikátna akcia, keďže žiaden iný výrobca sa nezúčastňuje takého množstva rôznych šampionátov ako Honda. Fanúšikovia tak majú možnosť vidieť na jednom mieste nespočet rôznych pretekárskych špeciálov. Tie však neboli jediným lákadlom akcie. Ďakovného dňa sa zúčastnilo aj množstvo hviezd motoršportového sveta (samozrejme len piloti Hondy). Nechýbali jazdci ako Daniil Kvyat (Red Bull Toro Rosso Honda F1), Takuma Sato (víťaz Indy 500), Cal Crutchlow a Takaaki Nakagami (jazdci MotoGP), Jenson Button (majster sveta v F1 a v japonskom GT500) či Esteban Guerrieri (vedúci jazdec WTCR). Trochu prekvapivá bola neúčasť najväčšej hviezdy MotoGP a dnes už 6-násobného šampióna Marqa Marqueza, ktorý sa na tejto akcii po minulé roky zúčastňoval.  

Tento rok okrem poľa nabitých hviezd vyšlo aj krásne slnečné počasie. Fanúšikovia si tak mohli deň naplno vychutnať. V paddocku sa mohli dostať k súčasným aj historickým strojom bližšie, ako sa im podarí počas hociktorého súťažného víkendu. Thanks Day však nebol len o statickej výstave, ale hlavne o pretekoch a ukážke pretekárskych strojov na trati. 

Veľmi zaujímavé boli preteky motokár, ktorých sa zúčastnili kombinované dvojice motocyklových a automobilových jazdcov. O víťazstvo sa bojovalo až do posledného kola a aj keď sa jednalo o priateľský preteky, jazdci si nič nedarovali. Z prvého miesta sa tešil Cal Crutchlow, ktorého partnerom bol Super GT jazdec Hideki Mutoh.

Nechýbali ani preteky malých motocyklov, Super Formuly, Super GT a mnoho ďaľších. Jedným z vrcholov bola aj jazda Takuma Sata na legendárnom McLarene Honda MP4/4 Ayrtona Sennu.  

McLaren Honda MP4/4

Honda Racing Thanks Day 2019 bol parádnou bodkou za koncom motoršportovej sezóny (teda pre väčšinu šampionátov), kde mohli fanúšikovia vidieť históriu značky Honda, zatiaľ čo si jazdci mohli užiť zábavu a vyskúšať si rôzne pretekárske náčinia.