Hotový produkt vyzeral tak dobre, že sa rozhodli použiť podobný špeciálny štýl aj model Puma ST Line. Zlatá edícia Puma ST-Line Gold Edition je v ponuke v dvoch nápadných farebných vyhotoveniach: s lakom karosérie v čiernej farbe Black Agate s pruhmi matnej čiernej farby Matte Black a zlatej Gold Aurora, alebo vo svetlejšej verzii so sivým lakom karosérie Grey Matter s bielymi pruhmi. Obe verzie sú vybavené 18-palcovými diskami kolies z ľahkých zliatin zlatej farby Gold Aurora.

Zlatý motív pokračuje aj vo vnútri a v celom interiéri sa nachádzajú prvky Gold Aurora, vrátane ručnej brzdy a manžety radiacej páky v úprave Sensico®. Medzi inteligentné technológie patrí náš hlasom aktivovaný informačno-zábavný systém SYNC 31 s centrálnou osempalcovou dotykovou obrazovkou. V ponuke je aj 12,3-palcový digitálny prístrojový panel a bezdrôtová nabíjacia podložka pre váš kompatibilný smartfón.

Puma ST-Line Gold Edition je v ponuke s malým, no výkonným 1,0-litrovým hybridným agregátom EcoBoost Hybrid2 s výkonom 113kW (155 k) s možnosťou výberu šesťstupňovej manuálnej alebo sedemstupňovej automatickej prevodovky. Táto edícia je dostupná aj u slovenských predajcov od 32 490 € s DPH.

zdroj: Ford Slovensko

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 5 obrázkov