Pretekár IndyCar Carlos Munoz jazdil v Kart1 Arene

Pretekárovi IndyCar Series, Carlosovi Munozovi sa tart v Kart1 Arene veľmi páčila

Kolumbijčan Carlos Munoz, ktorý jazdí v americkej IndyCar Series, navštívil Kart1 Arenu. Sadol si za volant motokáry a po dojazdení pochválil trať.

Munoz musel ukázať, že je rýchly ešte predtým ako dostal miesto v IndyCar Series. Pred IndyCar vystriedal niekoľko nižších seriálov, Indy Lights, Formulu 3, Formulu Renault 2.0 a úplne na začiatku to boli motokáry, s ktorými začal v roku 2002. Carlos sa v Kart1 Arene opäť posadil za volant motokáry a vyskúšal si trať v bratislavskej hale. Po dojazdení neskrýval nadšenie a povedal: „Je to veľmi pekná trať.“

Pretekár IndyCar Carlos Munoz jazdil v Kart1 Arene

Nová sezóna Sodi World Series štartuje v pondelok 9. januára 2017

Príbeh Carlosa Munoza začal v motokáre a priviedol ho až do IndyCar Series. Nebyť motokár, ktovie, či by dnes jazdil v najlepšom americkom formulovom seriáli. Kart1 Arena môže byť aj vašim odrazovým mostíkom do sveta motoršportu. Jednou z možností je Sodi World Series (SWS), kde nová sezóna štartuje v petržalskej hale už v pondelok 9. januára 2017. Najlepších pretekárov čaká na svetové finále SWS v Paríži. Na prvé preteky SWS sa môžete registrovať na týchto linkoch:

SWS SPRINT CUP #1: http://www.sodiwseries.com/en/?c=race&id=17298

SWS SPRINT CUP #2: http://www.sodiwseries.com/en/?c=race&id=17299

Zdroj: Kart1 Arena