Keď máš dobrého dílera

Skutočné „Kocúrkovo“ treba hľadať v Afrike. Tam zákony asi sú, ale bezpečnosť neexistuje. Preto tam môžeme vidieť aj toto... Dámy a páni, nechám vás chvíľu čakať, kým vám poviem, čo bolo pôvodcom tejto prerastenej bielej plastovej záhradnej stoličky. Pozrime sa na ňu trocha detailnejšie. Auto sa do sveta dostalo vďaka inzerátu na ugandskom autobazáre. Stvoril ju miestny karosár z laminátu. Čo ho pri tvorbe tvarov pôvodne decentného kupé inšpirovalo, netuším.

Od prvého pohľadu vám musí byť jasné, že toto auto by sa na cestu v EÚ a snáď ani na Slovensku nikdy nedostalo. Len predný nárazník trčí pred auto niekoľko decimetrov! Jeho tvar by chodec nie že neochránil, rovno by mu dolné končatiny amputoval.

Vzadu sa „dizajnér“ vybúril ešte viac. Zadok vyzerá ako maska zločineckej postavičky z rozprávky. V bielej farbe to vyzerá ako nepodarená vesmírna loď, v čiernej by to bol úplne peckový Batmobil! No najšokujúcejšia vec je zistenie, že toto sa niekomu ešte aj páčilo.

No a aby som vám neostal dlžný informáciu, z čoho tento skvost vychádza. Niektorí z vás mohli zachytiť povedomé svetlá a došlo im, čo je toto za diabla. Pod všemožnými uhlami sa skrýva 7. generácia Toyota Celica T230. Asi ste už dnes videli všetko...