Nová čerpacia stanica OMV a palivo za 1 € sú tento týždeň na Liptove v obci Demänová. Šťastná hodinka je každý deň od 15. do 17. hodiny do soboty 1. februára 2020.

OMV otvorila novú čerpaciu stanicu v Liptovskom Mikuláši, oproti Akadémii ozbrojených síl M. R. Štefánika. „Chceme byť všade tam, kde sú vodiči, ktorí vyhľadávajú naše kvalitné palivá a služby. Novú čerpaciu stanicu preto otvárame aj v Liptovskom Mikuláši na ceste, vedúcej do Demänovskej doliny. Pevne veríme, že čoskoro sa stane miestom, ktoré budú obyvatelia, návštevníci mesta, lyžiari a turisti pravidelne navštevovať,” hovorí Miriam Fellingerová, sales manažérka OMV Slovensko. „Nová čerpacia stanica bude zaujímavá aj pre motoristov, ktorí tranzitujú po D1. Je to iba malá zachádzka z diaľnice a zaujímavé prostredie v novovznikajúcej obchodnej zóne,“ dodala.

MaxxMotion 100plus a MaxxMotion Diesel

Zákazníci nájdu v ponuke štandardné palivo OMV so zaručenou kvalitou a aditívami vyvinutými v rakúskych laboratóriách OMV. Pre tých, ktorí vozidlám chcú dopriať to naj je k dispozícii prémiové palivo OMV MaxxMotion.

Nie len kvalitné palivo

Vodiči a posádky ich vozidiel sa v Liptovskom Mikuláši môžu tešiť na kvalitné občerstvenie. Okrem VIVA kávy je pre fajnšmekrov k dispozícii aj pravá kolumbijská káva. Tiež bagety z klasickej ponuky alebo špeciálne, pripravené známym šéfkuchárom Braňom Križanom. Bagety môže obsluha čerpacej stanice zapiecť, takže pečivo je teplé a chrumkavé, no náplň čerstvá a svieža.

Tiež je tu možné kúpenie elektronickej diaľničnej známky, bezplatné nabíjačky pre telefóny a tablety a Wi-fi pripojenie. Vďaka spolupráci OMV s Ticketportal sa dajú priamo na ČS zaobstarať aj vstupenky na kultúrne či športové podujatia.