Výroba obyčajných, ale aj prémiových áut, je pre mnohých Slovákov každodenná realita. Nie každý však má možnosť vidieť, ako sa tieto stroje vyrábajú.  

Existuje viacero blogov či stránok, ktoré sa priamo venujú len týmto videám. Proces kompletizácie áut je zvyčajne veľmi podobný. Odlišuje sa na oko len v jemných detailoch. Ani toto video s BMW i8 nepatrí medzi tie najnovšie. Prečo som sa ho rozhodol publikovať? Toto auto momentálne patrí medzi tie výnimočnejšie na našich cestách. Má svoje muchy, má svoje pozitíva. 

Pre niekoho bude video možno až príliš nudné. Áno, je to možné... Na to, aby ste ho dopozerali, musíte mať k takýmto veciam vzťah. A verte, že zhruba 15-minútové video je len jedna zo skrátených verzií, ktoré by ste pri blúdení vo vodách internetu našli.

Stavať nové auto za pásom je ťažká drina. To mi určite mnohí z vás potvrdia. Takto na videu sa zdá, že všetko krásne do seba zapadá a o veľkú časť produkcie auta sa stará stroj. Áno, ale ľudský medzičlánok je, a ešte dlho bude, pri stavbe auta nenahraditeľný.