Otvorenie takto unikátneho múzea vzniklo spojením vášne pre športové a exotické autá a nevyužitých industriálnych priestorov, z ktorých sa stala centrála streetwear značky oblečenia. Značku DOUBLE RED si môžete spájať najmä s bojovými športami, či army štýlom. Značka v súčasnosti expanduje do celého sveta a k svojim úspechom sa rozhodla pridať aj takýto atraktívny projekt.

Múzeum sa rozprestiera na piatich poschodiach rozdelených podľa dekád, od 60ʹ po 00ʹ , kde si môžete obzrieť jedinečné modely áut. Niektoré z nich sú v pôvodnom stave, iné prešli renováciou. Svoju zbierku stále rozširujú a chcú mať vystavených viac ako 100 exponátov.

V múzeu môžete vidieť okrem iného:  legendárne Ferrari Testarossa, najrýchlejšie z múzea Noble M12, najdrahšie Gemballa Cyrrus, tzv. „výrobcu vdov“ Lamborghini Diablo, slovenský športiak K1-Attack, Chevrolet Corvette C3 s najväčším objemom či celebritami milované Fisker Karma, ktoré ste mohli zachytiť v seriáli Dva a pol chlapa. 
Okrem týchto beštií tu nájdete obrovské množstvo vozidiel, ktoré dominujú buď výkonom, karosériou alebo jednoducho predstihli dobu, v ktorej boli vyrobené. V priestoroch sa nachádzajú aj motorky. Všetky tieto autá boli do múzea dopravené mohutným, nákladným výťahom.

DOUBLE RED Cars Museum nie je výnimočné len jeho obsahom v podobe áut, ale aj SKY BAROM, ktorý sa nachádza na streche. Je zariadený v art deco štýle a šálku lahodnej kávy si môžete vychutnať s výhľadom na celé mesto Brezno a Nízke Tatry. Na streche na nachádza aj bazén. Na prízemí múzea nájdete reštauráciu RED HORSE, ktorá ponúka možnosť vychutnať si obed či večeru v jedinečných priestoroch obohatených o výstavu Šrot Art. V priestoroch sa nachádza aj hotel, ktorého izby sú tematicky ladené.

Viac o múzeu sa dozviete na stránke www.doubleredcars.sk