Viac dynamiky, viac sily, viac elegancie. To všetko vám vie dodať AC Schnitzer pre vaše BMW. 

Špecialista prišiel s množstvom doplnkov pre päťku, či pre sedan, alebo kombi - Touringu (G31). Úpravy sa dotkli exteriéru, aj funkčných častí auta, ako podvozok, alebo motor.
 

Na karosériu pripravili kompletné bodykity, ktoré sú za príplatok vyrobené z uhlíkových vlákien. Bodykit pozostáva z predného spojleru, prahov, zadného difúzoru a zadného prítlačného krídla. Nesmeli zabudnúť ani na kolesá. Zákazník si bude môcť vybrať medzi 2 veľkosťami, konkrétne 19 a 20 palcov so šírkou od 8,5 po 10 palcov.


Trošku zavŕtali aj do interiéru. Tam sú zmeny iba decentné v podobe nových hliníkových pedálov a iných velúrových kobercov. 


Čo sa týka motorov, zatiaľ sa špecializujú iba na 2 motorizácie. Prvá je benzínová 540i, kde z pôvodných 250 kW (340 k) vydolovali 294 kW (400 k). Druhá je naftová 530d, kde je po úprave 232 kW (315 k). Pôvodne výrobca udáva 195 kW (265 k). V budúcnosti však pripravujú steroidový balíček aj pre BMW M550i, BMW 530i a BMW 520d.

Výfukový systém neostal nepovšimnutý. Benzínové verzie dostali od AC Schnitzer duplex výfuk zakončený dvojitými koncovkami v chrómovanom alebo v čiernom prevedení. Pre dieselové verzie sú k dispozícii Quad Sport koncovky, taktiež v čiernom, alebo v chrómovanom prevedení. 


Nezabudli ani na podvozok. Predok vďaka pružinám klesol o 25 mm, zadok o 20 v porovnaní so štandardným modelom.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 12 obrázkov

Zdroj: AC Schnitzer