Mercedes E-klasse All-Terrain bude mať v základe najnovší pohon všetkých kolies, 4Matic. 

Mercedes E All-Terrain okrem pohonu všetkých kolies taktiež štandarde prichádza so vzduchovým podvozkom, ktorý je schopný zvýšiť svetlú výšku o 35 mm. Celkovo pri maximálnom možnom zdvihu podvozku svetlá výška činí 156 mm. Áno, nie je to veľa, ale na občasné presuny po poli, alebo po zlej ceste to asi podľa konštruktérov celkom stačí. Pre predstavu, na porovnanie a hlavne trošku aj na pobavenie, jedna taká malá pikoška. Lada 2101 (žigulík) má štandardne svetlú výšku 170 mm. :)

Dizajnom dobieha konkurentov

Čo povedať k dizajnu novinky. Nové Ečko je fakt veľmi krásne auto. V sedane a v kombi mu fakt nemám čo vytknúť. A to ani interiéru, ani exteriéru. Ale čo viac dodať k tejto verzii? Asi nič. Je to v podstate zdvihnutý kombík s pár plastami navyše, ktoré ako celok pôsobia veľmi dobre. Myslím, že dizajnom rozhodne za konkurentami nezaostáva. Dokonca by sa dalo povedať, že má trochu navrch. Vzhľad pekne dopĺňajú 19-palcové disky s vyšším profilom pneumatiky, pre zlepšenie jazdného komfortu.  

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 6 obrázkov

Oplastované éčko bude spočiatku k dispozícii iba s jedným motorom – a to s  2,0 litrovým naftovým agregátom. Ten má maximálny výkon 143 kW (194 k) pri 3800 ot/min a maximálny krútiaci moment 400 Nm pri 1600 až 2800 ot/min. Zrýchlenie na 100 km/h má za 8 sekúnd. Priaznivci šesťvalcových nafťákov, nezúfajte. Hneď v roku 2017 bude k dispozícii 6 valec, ktorý v tomto modelovom rade nesie názov E350d

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 9 obrázkov

Zdroj: Carscoops