WRC súboj so všetkým, čo k tomu patrí

Colin McRae Rally je hra, ktorá vzdáva hold slávnemu majstrovi sveta z roku 1995. Takmer 7-minútové video obsahuje všetko, čo by ste od poriadnej šotolinovej RZty čakali. Dokonca aj viac, keďže vraždu sliepok by som skutočne neočakával. Seriózne odhodlanie na vytvorenie dokonalého videa vidieť aj pri spálení hračkárskej 206 WRC, ktorá vôbec nie je lacná. Celá ilúzia je dotvorená infografikou a autentickou rýchlostnou skúškou. Nechýbajú diváci (ktorí sa dostanú skutočne blízko k Impreze WRC), reálne zvuky áut, zašpinenie a kameramanský vrtuľník.

RC Gran Turismo je lepšie ako hra

Napodobnenie Gran Turisma zaznamenáva preteky s najslávnejšími autami, ktoré sme v hre videli. V nich môžeme vidieť primárne súboj legendárneho Fordu GT a Nissanu GT-R GT3. RC verzia disponuje dokonca doplnkami, aké hra nemala. Nimi sú napríklad seriózny model poškodenia (nie iba škrabance) a technické poruchy.

Ešte hádam zaujímavejšie ako samotné výsledné videá sú záznamy z nakrúcania. Neverili by ste, koľko úsilia takáto tvorba zaberie. Nižšie si môžete pozrieť zákulisné zábery z natáčania WRC videa.