Keď prišiel čas uvažovať nad novým vozidlom, mala som zopár kritérií, pri ktorých som nechcela robiť žiadny kompromis.

„V aute trávim naozaj veľa času, a tak sú pre mňa dôležité aj iné veci, nielen dizajn. Pohodlie, bezpečnosť a v neposlednom rade som chcela moderné auto. Pretože som zvažovala auto, ktoré bude mať aj ekologický rozmer, ponuka sa značne zúžila. Keď som teda spojila všetky svoje požiadavky a predstavy, z aktuálnej ponuky bola pre mňa voľba jasná. Model Toyota C-HR. Verím, že hybridné vozidlá sú tou správnou voľbou. Vozidlo je nielen ekologické, ale navyše aj úsporné, čo je benefit, ktorý nikdy neurazí,“ hovorí Marína, ktorá pracuje v oblasti právnych služieb.

Hybridný pohon priviedla značka Toyota počas uplynulých 25 rokov do dokonalosti a fakt, že sme umiestnili na slovenský trh už viac ako 10 000 vozidiel, potvrdzuje, že je v súčasnosti tou najlepšou voľbou pre zákazníkov, ktorí nechcú robiť žiadne kompromisy v spoľahlivosti, hospodárnosti či so samotným používaním vozidla. Hybridné vozidlá Toyota bez nutnosti dobíjania dokážu v meste jazdiť až do 80 % času v režime s nulovými emisiami“ povedal Milan Kočka, riaditeľ spoločnosti Toyota Central Europe – Slovakia.

Vďaka obsiahlemu modelovému radu, v rámci ktorého Toyota poskytuje hybridný pohon takmer v každom segmente, existuje dostatočne široká ponuka pre potreby akéhokoľvek zákazníka, od Toyoty Yaris Hybrid až po najväčšie 7-miestne hybridné SUV s názvom Highlander.

zdroj: Toyota News