Oficiálne až zajtra. Neoficiálne už v tejto chvíli aj u nás. Asi ale tušíte, že vám momentálne nedokážeme poskytnúť viac ako len prvé fotky v nie práve dokonalej kvalite.

Kto ich zverejnil na internete ako prvý, sa nám dohľadať nepodarilo, vyrukovala s nimi tradične španielska partia okolo webu Cochespias, ale v podobnom čase ich zverejnilo tiež niekoľko ďalších stránok, takže kredit patrí viacerým.

Kto z toho asi nebude mať radosť je samotné Lamborghini, zase na druhej strane sa tak deje dosť často na to, aby ich podobný únik obrázkov už nemohol prekvapiť. Čo zachytávajú?

Prekvapivo len dvojdverový automobil, ktorý dizajnom celkom slušne zapadá do medzery medzi zodvihnutým Lamborghini Huracán Sterrato a SUV Urus. Má dvoje dvere, ale ponúka štyri miesta pre cestujúcich, a pokiaľ môžeme súdiť z fotiek, tak aj solídny batožinový priestor.

Rozdiel medzi spomínanými modelmi a novým Lanzadorom, ktorý bude zatiaľ prezentovaný ako koncept, je samozrejme v platforme a pohone. Aj Urus čoskoro prepne na čiastočne elektrifikovaný pohon, v tomto prípade ale máte pred sebou čistý elektromobil.

Technické detaily čakajte až zajtra, tipujeme ale, že by novinka mohla využívať najnovšiu modulárnu platformu PPE (Premium Platform Electric), vyvinutú v spolupráci Porsche a Audi, pričom v dohľadnej dobe ju dostane Q6 e-tron, elektrický Macan, zrejme i Cayenne EV a je možné, že na svojom variante pracuje i Bentley.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 13 obrázkov

zdroj: Cochespias