Doplniť zásoby môžu klienti aj v nedeľu, keď sú ostatné obchody zatvorené. Rovnako môžu nakúpiť v čase od 9 - 12 h, keď sú obchody s potravinami rezervované dôchodcom.

„Uvedomujeme si vážnosť situácie. Aj my chceme pomôcť ľuďom, aby sociálne kontakty čo najviac obmedzili. Preto rozširujeme sortiment, aby stačilo zastaviť sa na jednom mieste a pri natankovaní zakúpiť základné potraviny na čerpacích staniciach. Samozrejme, veľmi nám záleží aj  na ochrane nášho personálu a preto sme prijali prísne ochranné opatrenia. Všetci naši zamestnanci nosia rúška a rukavice a rovnako vyžadujeme aj od zákazníkov, aby pri nákupoch mali zabezpečené prekrytie nosa a úst“ hovorí Miriam Fellingerová, sales manažérka OMV Slovensko.

Zákazníci, ktorí rúška nemajú, si ich môžu zakúpiť aj priamo v predajni. K dispozícii sú kvalitné textilné rúška, ktoré možno po opratí používať aj opakovane. Najväčšia zmena však čaká obchody VIVA na 57 čerpacích staniciach. K doterajšiemu sortimentu pribudne ponuka základných i trvanlivých potravín. Zákazníci si budú môcť pri natankovaní kúpiť cestoviny, cukor, múku, soľ, ryžu, čaje alebo cereálie. Postupne budú na väčšine z týchto čerpacích staníc pribúdať aj chladené potraviny ako mlieko, maslo alebo vajíčka.

„Neočakávame, že ľudia začnú nakupovať potraviny na čerpacích staniciach. Skôr im chceme ponúknuť túto možnosť napríklad, keď potrebujú natankovať, aby na jednom mieste vybavili všetko,“ vysvetľuje Fellingerová.

Doplniť zásoby budú môcť aj v nedeľu, keď sú ostatné obchody zatvorené, rovnako môžu v prípade potreby nakúpiť aj v čase od 9-12 hod., kedy sú obchody s potravinami rezervované pre dôchodcov. Pre verných zákazníkov ponúka OMV ešte jednu výhodu. Všetky produkty sú k dispozícii aj za SMILE&DRIVE body.