Predĺžený dojazd až na 1000 km!

Elegantný dizajn v kombinácii s modrými svetlami a striebornou farbou vytvárať dojem, že auto vytvorili v krajine chladu a snehu. Tých Talianov ta chladná zima fakt dostala... 2+2 coupé má motor v každom kolese, vďaka čomu má dokonalé rozloženie hmotnosti. Energiu motory čerpajú z 38 kWh batérie. Celkový výkon sa tak pohybuje na úrovni 1 072 koní a na kolesá ho prenáša dvojstupňová prevodovka. Na stovku vyletí za 2,7 s a tempo prestane naberať pri rýchlosti 350 km/h. Čisto elektrický dojazd je viac ako 160 km a predĺžený dojazd môže byť aj viac ako 1000 km! V ponuke sú 3 rôzne predlžovače dojazdu. Nízko emisná turbína, ktorá fičí na rôznych palivách, bezemisný palivový článok, alebo vysoko efektívny spaľovací motor.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 6 obrázkov

V interiéri nájdeme minimalistický dizajn v kombinácii s dvoma veľkými obrazovkami. Jedna dáva informácie šoférovi a druhá by mala zabávať spolujazdca. V strede je ešte jedna obrazovka, ktorá okrem štandardného ovládania infotainmentu, klimatizácie a podobne, informuje o tom, akou rýchlosťou ste prešli zákrutu, alebo ako máte nastavený podvozok. Auto ponúka dva jazdné režimy. Race a Gran Turismo. Odlíšite ich na prvý pohľad, pretože v race móde je interiér v temperamentnej červenej a v GT móde je zas v upokojujúcej modrej. Poznávacie znamenie predstavujú dvere "gullwing". To, či sa dostane do výroby, je zatiaľ otázne, avšak osud konceptu z roku 2016 mu dáva pomerne veľkú nádej.

Pininfarina H2 do výroby

Model Pininfarina H2 sa napokon dostane do limitovanej výroby. 653-koňová okruhová chuťovka, ktorá zrýchli z 0 na 100 km/h za 3,4 sekundy a maximálku má 300 km/h. Vyrobia ich iba 12 kusov.

Foto: netcarshow.com