Buď členom Kart 1 Arena - každá 10. jazda je zadarmo

Zaregistrovať sa môžete aj pomocou tohto monitora

Jazdiť v Kart1 Aréna je teraz výhodnejšie ako kedy predtým. Staňte sa členom Národného motokárového centra Kart 1 Aréna a každú 10. jazdu získate zadarmo.

Členská karta s výhodami

Keď prídete do Kart 1 Arena, v priestoroch baru, vedľa miesta, kde predávajú lístky na jazdy nájdete dva dotykové monitory. Vyplňte na nich jednoduchý formulár, kam zadáte meno, priezvisko, prezývku, skratku, národnosť, dátum narodenia a e-mail. Po potvrdení registrácie oslovte obsluhu, ktorá vám vydá novú členskú kartu. Pre získanie členstva treba riadne a pravdivo vyplniť všetky požadované údaje pri registrácii.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov

Potom už stačí kartu len využívať. Vždy pred bežnou jazdou podajte členskú kartu obsluhe, ktorá vám pripíše jazdy. Ak ste už kúpili 9 jázd, systém automaticky oznámi, že 10-tu máte zadarmo. Pozor, jazdy sa nedajú pripísať dodatočne. Kartičku treba bez vyzvania predložiť pred kúpu jazdy. Benefity sa nevzťahujú na preteky, firemné akcie a ani na iné služby a tovar v Kart 1 Arena.

Pripísanie jazdy na kartu je možné iba pri nasledovných jazdách:
10 minútová jazda na motokáre dospelých, ktorá je dostupná verejnosti,
10 minútová jazda na motokáre pre deti, ktorá je dostupná verejnosti,
10 minútová jazda na dvojmotokáre, ktorá je dostupná verejnosti.

Buď členom Kart 1 Arena - každá 10. jazda je zadarmo

Členská karta Národného motokárového centra Kart 1 Arena

Staré vernostné karty teda neplatia. Ak chcete zostať členom Kart 1 Arena, postupujte rovnako, ako pri registrácii nového člena. Teda vyplňte formulár na jednom z monitorov a obsluha vám vydá novú kartičku. Zo starých kariet už nie je možne čerpať zľavy. Kart 1 Arena sa ospravedlňuje za možné nepríjemnosti. Nový systém je však výhodnejší a časom budú aj iné benefity pre členov.

Zdroj: tlačová správa