Premiéra Kart 1 Areny na svetovom finále SWS

Filip Baláž a Andreas Novák s trojnásobným víťazom Sodi World Series, Belgičanom Kevinom Caprassem

Nechýbal záverečný galavečer

Všetci jazdci, ako aj ich doprovod boli pozvaní na záverečnú ceremóniu. Slávnostný galavečer sa konal priamo v Paríži na výletnej lodi na rieke Seina. 350 hostí a jazdcov z celého sveta, večerný Paríž, skutočné výnimočné slávnostná atmosféra. Pri pohľade na vysvietenú Eiffelovku a jazdcov Kart 1 Areny v oblekoch som myslel na veľmi veľa vecí. Myslel som na začiatky halového kartingu v Kart 1 Arene, no spomenul som si aj na pohŕdanie niektorých pseudo-jazdcov a organizácií. Vďaka myšlienke a individuálnej snahe jednotlivých ľudí vznikol za 5 rokov základ, na ktorom sa dá dlhodobo stavať. Štruktúra napojená na zahraničné preteky pre perspektívny vývoj slovenských jazdcov.

Riaditeľ firmy Sodikart, pán Bertrand Pignolet nás privítal zo slovami „Vitajte Slovensko, odteraz ste aj vy súčasťou tejto veľkej rodiny!“

Kart 1 Arena a jej ľudia to dokázali!

Team: Adam Hedera, Roman Ochaba, Ján Ondrejka, Michal Krasňanský, Stelka Khürová, Tomáš Bizub, Ali Andreas Gharakhani, Andreas Novák, Filip Baláž, Marián Baláž, Renatka Khürová a Jozef Lehotský.

Text: Michal „Mike“ Krasnansky