Čo sa stalo s Benzinolom

Sieť Benzinol čelí problémom so zásobovaním benzínom a na jednej z jej prevádzok visí oznam upozorňujúci, že zákazníci si tam žiadne palivo netankujú, píše portál Zoznam.sk a dodáva, že výpadkom pohonných hmôt musel Benzinol čeliť aj v mestách ako Tvrdošín, Ružomberok, Dolný Kubín či Nové mesto nad Váhom. Na celom slovensku má značka zhruba do 30 prevádzok.

Zoznam.sk špekuluje o nepotvrdených informáciách, že Benzinol môže skončiť v rukách nového majiteľa. Aktuality.sk spomínali nepotvrdenú potenciálnu transakciu, po ktorej by sa prevádzky Benzinolu stali súčasťou poľskej skupiny Orlen. Tá má na Slovensku expanzné plány.

Portálu Aktuality.sk sa podarilo získať aj vyjadrenie zástupcu Benzinolu Martina Čepela vysvetľujúce situáciu. Článok bol zverejnený včera vo večerných hodinách. Malo vraj ísť o transformačné aktivity spoločnosti v súvislosti s dopredajom pôvodných palív, pričom dnes už malo byť zásobovanie PHM obnovené. Či a v akej miere sa tak naozaj stalo, nie je jasné.

Budeme vďační, ak nám dáte v komentároch vedieť vaše skúsenosti s čerpacími stanicaim Benzinol z dnešného, ale aj uplynulých dní.

Zdroj: Aktuality.sk, Zoznam.sk