Konkrétne išlo o nový Volkswagen Passat, nový Volkswagen Tiguan a faceliftovaný model Volkswagen Touareg. K dispozícii boli aj produktoví experti, ktorých sa mohli záujemcovia pýtať rôzne technické otázky. Vzhľadom na množstvo nových technológií, ktoré sa nachádzajú na palube modelov Passat a Tiguan, sa bolo čo pýtať.

Pripomeňme si tie najzásadnejšie novinky, aké modely Passat a Tiguan ponúkajú: nový plug-in hybridný pohon eHybrid s čisto elektrickým dojazdom až okolo 100 km a možnosťou nabíjania jednosmerným prúdom (DC) výkonom až 50 kW, nové adaptívne tlmiče s nezávislou elektronickou reguláciou tuhosti  pri stlačení aj roztiahnutí, čo umožňuje dosiahnuť novú úroveň komfortu a zároveň ešte lepšie jazdné vlastnosti, v prípade modelu Tiguan špičkové vysokovýkonné matrix LED svetlá IQ.Light HD s až 38 400 segmentmi v každom svetlomete z faceliftovaného modelu Touareg, prepracovaný informačno-zábavný systém s až 15-palcovou dotykovou obrazovkou a novou, jednoduchšou a intuitívnejšou štruktúrou menu, lepšiu aerodynamiku.

Oba modely potešia zákazníkov naozaj širokou paletou pohonných jednotiek zahŕňajúcu aj tradičné benzínové a naftové motory. Pri najvýkonnejších verziách je k dispozícii aj pohon všetkých kolies 4Motion.

Model Touareg sa na Volkswagen Brand Experience predstavil vo svojej faceliftovanej verzii, čo znamená novú generáciu svetiel IQ.Light HD, kvalitnejší interiér s mäkčenou stredovou konzolou a upraveným infotainmentom, ale aj dizajnové úpravy v podobe aerodynamických diskov kolies a novými zadnými svetlometmi prepojenými svietiacou linkou so svietiacim logom VW uprostred. To je prvok, ktorý vidíme pri modeli značky Volkswagen prvýkrát.

Spomínané modely sú už v predpredaji, takže ak o ne máte záujem, neváhajte a kontaktujte najbližšieho predajcu Volkswagen čo najskôr! Pre viac informácií zo sveta značky Volkswagen kliknite na www.volkswagenblog.sk.

zdroj: Volkswagen Slovensko
foto: Jury_on_the_Road

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 8 obrázkov