Okamžite sa spustilo pátranie za príčinou tejto automobilovej vraždy. Prvou verziou sú nevyplatené mzdy, kvôli čomu jeden z vodičov zničil svojím kamiónom Ferrari. To ale nebola pravda. Po pátraní stránky tiremeetsroad.com sa prišlo na to, že za skutkom stálo hneď niekoľko okolností. Od zdroja priamo z firmy za dozvedeli, že vodič nákladiaku bol iba v skúšobnej dobe. V nej sa ukázalo, že pre prácu nebol spôsobilý. Na základe toho sa s ním firma rozhodla ukončiť pracovný pomer bez nejakých hádok a bez tajností. Šofér to neprial nijako dobre a niekoľkokrát žiadal o zotrvanie v práci.

Pomsta v priamom prenose

Šéf bol však rozhodnutý. Pri odchode sa nespokojný zamestnanec spýtal, či zaparkované GTC4Lusso patrí šéfovi. “To teda je,” odpovedal šéf. Naštvaný zamestnanec mu na to odvetil: “Teraz uvidíš, čo sa stane keď ma chceš o****ť”. Začal utekať ku kamiónu. Majiteľ Ferrari tušiac príchod katastrofy bežal za ním, no nestihol to. Dverami mu privrel ruku, pričom šéf takmer spadol pod kolesá kamiónu. Šialenec za volantom kamiónu nemilosrdne vrazil do Ferrari a držal plyn dovtedy, kým neskončil na jeho kapote.

V tom momente už bola privolaná polícia a šoféra zadržala a obvinila. Okrem toho, neskôr známy majiteľa firmy a Ferrari na Twitteri uviedol, že zamestnanec sa takisto príliš netešil na chystaný drogový test. Neschopnosť zamestnanca sa podpísala aj pod nesplnenie kontraktu, po ktorom mal dostať nielen trvalé miesto, ale aj nový kamión. Keď to však nesplnil, pomstil sa. Je šťastím, že pri jeho vyčíňaní sa nik vážne nezranil, okrem samotného GT4Lusso, ktorému už zrejme nebude pomoci.

Zdroj: motor1.com, tiremeetsroad.com