Použiť legendu bojových umení a neohrozeného ochrancu spravodlivosti na reklamu nie je vo svojej podstate nič výnimočné. Ak tým hrdinom je rovno Chuck Norris, možno to nie je zaručený komerčný úspech, ale dôvod na úsmev rozhodne. Lebo už len predstava, že niektoré auto má jeho neobmedzené schopnosti, ponúka námet na rovnako neobmedzené vlastnosti konkrétneho modelu. Potom sa nemôžeme čudovať, že auto, ktorému čarovne implantovali genetický kód CHN, dokáže podobne ako hviezda akčných filmov zachraňovať ľudí z problémov, vytiahnuť strážnika uviaznutého v pohyblivom piesku, byť na mieste, keď stavebný robotník padá z lešenia priamo na auto a dokonca sa vyšplhá na strom po uväznenú futbalovú loptu. A keď práve nepomáha iným, teší sa zo života a surfuje po vlnách oceánu alebo tancuje na diskotéke.

To všetko sa aj stane – v reklame spoločnosti Toyota na off-roadový model Tacoma, v ktorej si zahral vedľajšiu úlohu práve legendárny Chuck Norris. Režisérom reklamy je Andreas Nilsson, známy réžiou videoklipov pre spevácke hviezdy ako sú Moby, 2 Chainz alebo Jose Gonzalez.

Východiskový sériový model ochudobnený o schopností akčného hrdinu disponuje výkonom 282 kW (383 k) z 3,5-litrového motora V6, alebo 161 kW (218 k) v prípade motora R4 s objemom 2,7 litra. Obidva motory spolupracujú so šesťstupňovou manuálnou, alebo automatickou prevodovkou. Milovníci off-roadu majú k dispozícii verziu TRD Pro s tlmičmi značky Fox, vyššou väčšou svetelnou výškou, posilneným zavesením a možnosťou vybaviť auto šnorchlom TRD Desert Air Intake.

A čo z neho urobilo postrach zločincov a neobmedzeného vládcu púšte, mora a diskoték? Stačilo, aby sa majster bojových umení podpísal na blatník auta a americký pick-up Toyoty okamžite prevzal jeho schopnosti.

A celkom v duchu reklamy môžeme skočiť sloganom:

Chuck Norris je najväčší, Chuck Norris je Toyota.