Pár minút a môžete vyraziťň

Zostavenie kolobežky zvládnete v priebehu chvíle, a to aj bez technických znalostí. K telu kolobežky len primontujte riadidlá a nabite batériu na 100 %. Potom už si môžete preštudovať manuál a pripraviť sa na testovaciu jazdu. Počas tej skontrolujte najmä dotiahnutie všetkých skrutiek a funkčnosť bŕzd.

Skladacia a ľahká - ideálna do mesta

Prirodzená chôdza nám prospieva v mnohých ohľadoch. Pokiaľ sa však vydáte peši do veľkomesta, cesta vám bude trvať aj niekoľko hodín. Rýchlejší pohyb zaručí bicykel, u ktorého zase narazíte na problém s parkovaním alebo prepravou v autobuse či električke.

Vhodným riešením teda môže byť práve elektrokolobežka Aerium AOVO ES MAX, ktorej výhradným predajcom je Aerium.sk. Pri ceste do schodov alebo počas nástupu do MHD ju zložíte počas troch sekúnd. Váži len 20,5 kg, nosnosť má pritom celkom veľkú – približne 120 kilogramov. Urýchli vám teda cestu do práce či do školy. A skvelá bude taktiež na menšie nákupy alebo na presun z kancelárie do posilňovne, či kamkoľvek inam, kam budete mať práve namierené.

Vlastnosti, ktoré oceníte aj v teréne

Ak často chodievate do prírody, možno vám AERIUM AOVO ES MAX stačiť nebude. V meste a na krátkych výletoch vás však určite nesklame. Dosahuje rýchlosť až 31 km/h a hravo si poradí so stúpaním až do 30 %. Vôbec zlá nie je ani výdrž batérie. Údaj 18,2 Ah vám síce veľa nepovie, ale nadpriemerne dlhý dojazd (50 km) už napovie viac.

Zdroj obrázka: Aerium.sk

Batériu taktiež ľahko vymeníte, a keď si so sebou vezmete adaptér, pokojne si ju môžete v práci nabiť – plne nabitá bude za necelých 5 hodín. V opačnom prípade sa možno budete musieť spoľahnúť na vlastné nohy, ale ani to občas nie je na škodu. Prospejete tým planéte aj sami sebe.
 

Kvalitná výbava a bezpečnosť na prvom mieste

Silný motor s výkonom 350 W len tak niečo nezastaví. Stabilné desaťpalcové kolesá zvládnu rôzne povrchy, aj tie s menšími nerovnosťami. A vďaka odpruženiu bude pre vás jazda vždy dostatočne komfortná. Obávať sa nemusíte ani o bezpečnosť. Duálny brzdový systém totiž patrí k najspoľahlivejším na trhu. Prednú kotúčovú brzdu dopĺňa ešte zadná, ktorá funguje aj pri manuálnom riadení.

Ďalej táto elektrokolobežka spĺňa štandardy IP65, je teda vodoodolná a prachuvzdorná, vďaka čomu vás nezaskočí ani dážď alebo mokrá vozovka. A pokiaľ by predsa len došlo k poškodeniu, odporúčame vám návštevu najbližšieho cykloservisu. Záručný servis sa totiž vzťahuje výhradne na výrobné vady.

Inteligentné technológie pre maximálnu funkčnosť

Ovládanie by hádam ani nemohlo byť jednoduchšie. Počet najazdených kilometrov, aktuálna rýchlosť aj stav batérie môžete sledovať na kvalitnom LCD displeji. Moderných funkcií ale ponúka táto elektrokolobežka oveľa viac. Môžete ju napríklad prepojiť s mobilnou aplikáciou, ktorá dokáže aktivovať inteligentný zámok, zapnúť svetlá alebo nastaviť tempomat. Zobrazenie všetkých potrebných údajov od rýchlosti až po prejdenú vzdialenosť je samozrejmosťou, a zvládnete to v rámci niekoľkých kliknutí.

Moderný dizajn

Dobrú správu máme aj pre tých, ktorí si potrpia na štýlový vzhľad. Čierno-šedá farba pôsobí elegantne a zosilnenú konštrukciu pekne zjemňuje. Navyše nikdy nevyjde z módy a nechá vyniknúť zaujímavé detaily. 
S touto elektrickou kolobežkou skrátka nešliapnete vedľa. Zaobstarať si ju môžete na Aerium.sk. Keď si teda vezmete do úvahy jej výbavu a technologické vychytávky, rozhodne ide o investíciu, ktorá sa vám oplatí.