Prechody medzi rozdielnymi adhéziami, ako aj pocit, že sa rútite bok po boku s ďalšími jazdcami, robia z tohto športu skutočnú šou. Lístky sú už v predpredaji, špičkový stredoeurópsky relykros zažijete na SLOVAKIA RINGU 29. - 31. marca.

Fanúšikov motoršportu poteší tento rok hneď niekoľko špičkových podujatí s medzinárodnou účasťou. Najlepší jazdci strednej Európy na dvoch kolesách sa predstavia počas tradičného Alpe Adria Championship 26.-28. apríla. Prvý máj patrí tuningovému majálesu Power Fest. 3. až 5. mája zažijeme premiéru vynoveného seriálu Porsche Sprint Challenge Central Europe s krásnymi vozidlami Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport.

Do svojho kalendára si poznačte 9. - 12. máj, keď Slovensko zažije historické spojenie unikátnych svetových šampionátov: Svetový pohár cestovných automobilov (FIA WTCR) - Race of Slovakia a Majstrovstvá sveta vytrvalostných pretekov cestných motocyklov (FIM EWC) ako 8h of SLOVAKIA RING uvidíme u nás počas rovnakého "supervíkendu".

24h SLOVAKIA RING Cycling Race (26. júna) sú najväčšie vytrvalostné cyklistické preteky na Slovensku a prihlášky pre jednotlivcov aj skupiny sú stále otvorené. Začiatok júla - presnejšie 5. - 7. júl bude patriť Majstrovstvám Európy pretekom ťahačov (FIA ETRC) pod názvom OMV MaxxMotion TRUCK RACE OF SLOVAKIA.

24. - 25. augusta nevynechajte naše najtradičnejšie podujatie - OMV MaxxMotion Veľkú cenu Slovenska preteky cestných automobilov na okruhu. Zraz vojenskej historickej techniky Military Day je naplánovaný na 21. september. Po ňom ešte uvidíme Cenu Slovenska preteky cestných motocyklov na okruhu (11. - 13. októbra) a sezónu zakončí tradične exhibičná rely Auto Show SLOVAKIA RING (8. - 9. novembra).

Desiata sezóna v živote okruhu SLOVAKIA RING prinesie opäť zábavu pre celé rodiny. 
 
Viac informácií a vstupenky na www.sklovakiaring.sk