Audi TT vo svojej tretej generácii je už v sérii dynamicky vyzerajúce auto, športovejšie exteriérové zmeny tak nie sú úplne potrebné. Audi však do ponuky pridáva líniu výbavy S Line Competition plus, ktorá je kombináciou 2 balíkov.

Čierny lesk

Zákazník tak dostane exteriérový balík S Line s inými nárazníkmi či prahmi. K tomu pridávajú v lesklej čiernej farby masku Singleframe, spätné zrkadlá alebo zadné krídlo. Model Roadster dostane k čiernej streche aj čierno lakované ochranné oblúky, ktoré chránia posádku pri prevrátení vozidla.

Sériové 19-palcové disky v čierne lakovanej farbe sú zameniteľné za 20-palcové disky s dizajnom 10 lúčov. Na zvýraznenie sú brzdové strmene lakované do červenej farby, lepšie brzdy však vo výbave nečakajte. Športový podvozok S Line zníži svetlú výšku karosérie o 10 mm.

V interiéri nájdeme športové sedadlá s kombináciou kože a Alcantary, za príplatok je aj jemná koža Nappa. Efektné kruhy okolo vetracích otvorov môžu byť v červenej, šedej alebo modrej farbe. V sérii je 12,3-palcový Audi virtual cockpit. Na nemeckom trhu začína coupe verzia na 47 316 eur a roadster na 49 655 eur.

Zdroj: Audi TS