Predjedlo pred N

i20 N Line majiteľovi ponúkne športové nárazníky, 17” dvojfarebné disky a dvojitú koncovku výfuku. Ak by ste mali záujem, môžete si doobjednať strechu v kontrastnej farbe. Hyundai pozmenil aj interiér, kde si svoje miesto našiel pár športových sedadiel a volant s písmenom N. Nechýba ani červené prešívanie, kovové pedále a kožou potiahnutá radiaca páka na ktorej takisto N-echýba to čarovné písmenko.

Motorová ponuka už taká horúca nie je, čo ani nie je poslaním N Line výbavy. K dispozícii bude atmosférická 1,2 benzín s výkonom 62 kW (84 k). Už svižnejší šoférsky zážitok ponúkne preplňovaný jedno liter T-GDi s výkonom 74 kW (100 k) alebo 88 kW (120 k). 1,0 T-GDi bol dokonca vylepšený v oblasti odozvy motora, zvuku výfuku a pribudne aj vylepšené pruženie podvozka.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 6 obrázkov

Nový i20 N Line je k dispozícii aj so 48-voltovou mild hybridnou technológiou. Táto technológia je voliteľná pre motor 1,0 T-GDi s výkonom 100 k a štandardná pre motor 1,0 T-GDi s výkonom 88 kW. Zvoliť si môžete aj novú inteligentnú manuálnu prevodovku. Športovec B segmentu príde do predaja na Slovensku v druhom štvrťroku 2021.

Zdroj/Foto: TS Hyundai Slovensko