Trialexa je kompletný online systém pre autoservis. Prevratnosť novinky spočíva v tom, že Trialexa nie je softvér, ktorý je potrebné inštalovať do počítača a pravidelne aktualizovať. Po registrácii sa stačí prihlásiť cez prehliadač. Systém Trialexa tak máte stále so sebou. K informáciám sa dostanete z akéhokoľvek zariadenia - stačí sa prihlásiť.

Práve to si zákazníci, ktorí Trialexu už majú, pochvaľujú najviac. Jednoduchosť registrácie, bez nutnosti zložitej inštalácie a okamžitý online prístup odkiaľkoľvek. Softvér Trialexa je vhodný pre všetky autoservisy - od malých až po tie najväčšie s niekoľkými pobočkami. 

“Autoservisy si chvália najmä prehľadnosť zákaziek a majiteľom sa páči, že majú prehľad o aktivite pobočiek na jednom mieste. Trialexa je však vhodná pre všetky autoservisy a prechod z bežného softvéru na online systém Trialexa doslova zmení podnikateľom život,” pokračuje Kristián. 

K dispozícii máte niekoľko modulov. Moduly zákazníci, vozidlá, zákazky, sklad pneumatík, pracovné úkony a mnoho ďalších viete sprístupňovať svojim zamestnancom podľa toho, za čo sú v servise zodpovední. A to nie je všetko!

Ak už softvér pre svoj autoservis máte a uvažujete o modernej zmene - jednoduchosť systému Trialexa by vás mohla zaujať. Ak by vám v systéme niečo chýbalo, vývojári vám to zadarmo naprogramujú. Systém Trialexa sa tak flexibilne prispôsobí vašim požiadavkám. 

 “Vždy sme chceli pomáhať s podnikaním, a tak sme vytvorili moderný online systém. Inšpiráciou pre vývoj softvéru Trialexa boli pre nás majitelia autoservisov, ktorí mali neustále problém so softvérom v počítači,” hovorí Kristián, jeden z vývojárov softvéru pre autoservisy.

Trialexa dokáže do vášho servisu priniesť nových zákazníkov a zviditeľniť sa. Práve nový modul "Oprav ma" má za úlohu osloviť nových zákazníkov vo vašej blízkosti. Funguje to jednoducho. Zákazník zadá dopyt v danej lokalite a vy potom dostanete upozornenie. Stačí odpovedať cenovou ponukou a zákazník bude váš.

Vývoj systému Trialexa stále pokračuje. Bezplatné aktualizácie prebiehajú na mesačnej báze a pribúda aj nová funkcionalita, ktorá bola vyvinutá práve na základe požiadaviek klientov. Pri vývoji softvéru pre autoservis sa používajú najnovšie technológie, aby bolo používanie bezproblémové a jednoduché pre klienta. 

Prihlásiť do systému sa môžete všade, kde máte pripojenie na internet a responzívny dizajn systému pre autoservis Trialexa zabezpečí, že sa prostredie softvéru prispôsobí vášmu zariadeniu. Systém tak môžete mať k dispozícii ako v počítači, tak aj v mobile. 

Dajte systému Trialexa šancu a nechajte sa prekvapiť tým, čo všetko dokáže. Zaregistrujte sa a užívajte si benefity, ktoré vášmu podnikaniu prinesie, pre viac informácií určite navštívte ich facebook.